Sarayönü yüz güldürdü

Deplasmanlı Bölgesel Lig temsilcilerimiz ligin 8. haftasını geride bıraktı. İki Konya takımından sevindirici sonuçlar alırken Çumra karşılaşmasının sonucu ise sevenlerini üzdü
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Küme temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, zirve yolundaki iddiasını sahasında oynadığı 68 Yeni Aksarayspor maçında bir kez daha gösterdi ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Yeşil-siyahlı ekip bu sonuçla namağlup unvanını korurken, zirveyi sallamaya da devam etti.
Evrenseki maçında aldığı farklı yenilgiyle büyük bir sarsıntı atlatan ve bir ara ligden çekilmesi bile gündeme gelen Konya Gençlerbirliği ise, teknik kadroda yaptığı değişiklik ve dört oyuncuyu kadro dışı bırakması sonrasında her geçen hafta biraz daha düzelmeye başladı. Geride kalan haftada şampiyonluğun iddialı takımlarından Anamur Belediyespor ile karşılaşan siyah-beyazlılar, rakibiyle golsüz berabere kalarak kolay teslim olmayacağını gösterdi.
Temsilcilerimiz arasında en bahtsız olanıysa Çatalhüyük Çumra Belediyespor. Yeşil-kırmızılı takım sezon öncesi kadrosuna birçok iyi oyuncuyu dahil etmesine rağmen, henüz galibiyetle tanışamadı. Son hafta ise kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Karaman Gençlerbirliği’ne de iki farklı yenilmekten kurtulamayan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’u ligde zor günler bekliyor.
Sekiz haftası tamamlanan ligde dokuzuncu haftada Konya Gençlerbirliği, evinde Demre Belediyespor’u ağırlarken, Sarayönü Belediyespor Niğde Belediyespor deplasmanına çıkacak, Çatalhüyük Çumra Belediyespor da yine deplasmanda güçlü Akdeniz Belediyespor önünde puan savaşı verecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri