Sarayönü yetenek arıyor

ABLda 3. yılına girecek olan Sarayönü Belediyespor, iddialı bir takım oluşturmak için futbolcu seçecek. Bugün Sarayönü İlçe Stadyumunda yapılacak seçmeler, saat 17.00de başlayacak

Bölgesel Amatör Lig’de ki 3. yılına girecek olan Sarayönü Belediyespor, iddialı bir takım oluşturmak için futbolcu seçecek. Bugün Sarayönü İlçe Stadyumu’nda yapılacak seçmeler, saat 17.00’de başlayacak. Yeni sezona iddialı bir takımla girmeyi planlayan Sarayönü Belediyespor, Cumartesi günü futbolcu seçecek. 2 sezondur mücadele ettiği ligde Türkiye 3. Futbol Ligi’nin kapısından dönen yeşil-siyahlılar, yapacağı transferlerin yanında gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarma için seçme yapacak.
2012-2013 sezonuna şampiyonluk iddiası ile gireceklerini dile getiren Antrenör Niyazi Kart, “Sarayönü Belediyespor ses getiren bir takım haline geldi. Bu nedenle bazen direk bize ulaşan yada dolaylı yoldan bize ulaşan oyuncular oluyor. Bu nedenle kulüp olarak seçme yapmaya karar verdik. Seçmeler, A takıma oyuncu kazandırmak amacıyla 16 Haziran’da Sarayönü Stadyumu’nda yapılacak. Seçmelere lisanslı-lisanssız tüm sporcular katılabilir, kayıtlarda sınırlama yoktur. Her sporcu kendi kıyafetleriyle seçmelere katılacak. Seçmelere katılan futbolcu adayları seçmelerin başlama saatinden en geç 30 dakika önce tesislerde hazır bulunmalı” dedi.
Amaçlarının hem şeytanın bacağını kıramamış gençlere yeni bir fırsat tanıma hem de güçlü bir kadro oluşturmak olduğunu dile getiren Kart, “Bölgesel Amatör Lig, futbolda hedefine ulaşamayan oyuncular için önemli bir fırsat. Amatörlükle profesyonellik arasında bir köprü. Profesyonel takımlar için bir vitrin. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen tüm futbolculara kapılarımız açık” diye konuştu.
SARAYÖNÜ’NE 50 BİN TL’LİK DESTEK
Sarayönü Belediye Meclisi, Bölgesel Amatör Lig’de 2 sezondur şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor’a destek verme kararı aldı. Meclis’te alınan karara göre futbol takımı için 50 bin TL aktarılacak. 2012-2013 sezonuna girmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor’a ilk destek belediyeden geldi. Haziran ayı meclis toplantısında gündeme gelen Sarayönüspor’a destek verilmesine karar verildi. Sarayönü ilçesinin tanıtımında futbolla anılmasında büyük katkısı olan Sarayönü Belediyespor’a önümüzdeki sezonda da hedef olarak şampiyonluğun belirlenmesinden dolayı yardım yapıldı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri