Sarayönü yenildi ama zirveyi bırakmadı

Bölgesel Amatör Ligi’de (BAL) ilk yarı dün oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Bölgesel Amatör Ligi’de (BAL) ilk yarı dün oynanan karşılaşmalarla sona erdi. 5.Grup’ta bulunan temsilcilerimizden Akşehirspor evinde galip gelirken, Ereğlispor zorlu Aksaray deplasmanından 1 puanla döndü. Lider Sarayönü Belediyespor ise Meskispor karşısında yenilerek Mersin’den eli boş döndü. 5. Grup lideri Sarayönü Belediyespor,  zorlu Meskispor deplasmanında 56. dakikada yediği gol ile Mersin’den mağlup ayrıldı. Yeşil-siyahlı ekip bu maçı kaybetmesine rağmen rakiplerinin de kaybettiği haftada zirvedeki yerini korudu. Sarayönü Belediye devreye lider girmeyi de başarmış oldu.

AKŞEHİRSPOR EVİNDE  RAHAT KAZANDI

Akşehirspor, evinde ligin zayıf ekiplerinden Erdemli Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0’lık sonuçla Akşehirspor’un üstünlüğüyle biterken, maçı ev sahibi 3-0 kazandı. Taraftarı önündü ilk yarıyı galibiyetle kapatan Akşehirspor, hedefine bir adım daha yaklaştı. Akşehirspor ligde oynadığı 12 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik 4 mağlubiyetle ilk sezonu 22 puanla kapattı.

EREĞLİSPOR, AKSARAY’DAN 1 PUANLA AYRILDI

Ereğlispor Aksaray deplasmanında zorlu Aksaray 1989 ile karşılaştı. Haftaya 17 puanla başlayan iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmadı. Ereğlispor, mücadeleden 1 puanla ayrıldı. İlk yarıyı 18 puanda tamamlayan Ereğlispor, ligde bugüne kadar oynadığı 12 karşılaşmadan 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrılarak Aksaray 1989 SK ardından 7 sırada yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri