Sarayönü ve Selçuklu galibiyetle döndü

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor deplasmanda Antalya Kumluca Belediyesini 2-0 yendi

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor deplasmanda Antalya Kumluca Belediyesi’ni 2-0 yendi. 9 sarı kartın çıktığı karşılaşmada her iki yarıda da üstün olan taraf konuk ekipti. İlk yarıda Murat’ın arttığı golle öne geçen temsilcimiz soyunma odasına bu golle girdi.

İkinci yarıya baskılı başlayan ev sahibi ekip gününde olan Sarayönü Belediyespor karşısında pozisyona girmekte zorlandı. Tecrübeli oyuncularla oyunu istediği gibi yuönlendiren yeşil-siyahlılar, 64’de Tayyar ile farkı ikiye çıkardı. Sonradan oyuna giren Hakkı’nın bir şutu direkten dönerken, Oğuz müsait pozisyonu değerlendiremedi. Orta hakem tarafından 8 dakika duraklamanın verildiği karşılaşmayı 3 puanla tamamlayan yeşil-siyahlı ekip, ilk iki yolunda dev bir adım attı. Bu sezon hedefe gözünü diken Sarayönü Belediyespor, Çarşamba günü bir başka şampiyonluk adayı Isparta Emrespor ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 16. hafta maçında deplasmanda İhsaniye Belediyespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yendi. 15. haftada da Burdur Şekerspor’u 2-1 ile geçen mavi-beyazlı ekip 2’de 2 yaptı. İhsaniye Belediyespor karşısında Selçuklu Belediyespor’un golleri İbrahim, Abdullah ve Tuğrul’dan geldi. İhsaniye Belediyespor oyuncusu Aykut ise kendi kalesine gol atarak mavi-beyazlı ekibin galibiyetine katkıda bulundu. Selçuklu Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 20’ye yükseltti. Bu ligde mücadele eden ve sıralamada ateş hattında yer alan Beyşehir Belediyespor ise deplasmanda oynadığı maçta Ispartaspor’a 2-1 yenildi. Beyşehir temsilcisi kötü gidişini bu maçta da sonlandıramadı.

SPOR SERVİSİ 

 

STAD: Kumluca

HAKEMLER: Cem Koyun, Ziya Aksoy, Yusuf Yılmaz

KUMLUCA BELEDİYESPOR: Tayfun, Aysan, Gökhan, Aykan (Dk.74 Oğuzhan), Yılmaz, Serkan, Cenk, Osman (Dk.31 Barış), Ali Baştürk, Cengiz, Serdar (Dk.67 Ali Akkuş)

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Rafet, Tunay, Yunus, A.Osman (Dk.57 Serdar), Nuri, Oğuz, Salih, Murat (Dk.67 Hakkı), Tayyar, Serkan Kaya (Dk.85 Turan)

GOLLER: Dk.28 Murat, Dk.68 Tayyar (Sarayönü Belediyespor)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri