Sarayönü transfere devam ediyor

Bölgesel Amatör Ligde 3. sezonunu yaşayacak olan Sarayönü Belediyespor yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligde 3. sezonunu yaşayacak olan Sarayönü Belediyespor yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Geride kalan 2 sezonda 3.Lig hedefine yaklaşan yeşil-siyahlı ekip yeni sezonda bu hedefini gerçekleştirmek istiyor. Sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor'un en başarılı oyuncusu olan Samet Dağlı'yı renklerine kattı. Geçtiğimiz sezon Karaman Gençlerbirliği forması ile mücadele eden Samet Dağlı, sezon bitiminde Süper Gruba düşmeleri nedeniyle takımından ayrıldı.

Sezon içerisinde sergilediği performansla futbol otoritelerinin dikkatini çeken Samet’i BAL’ın yeni takımlarından Karaman Belediyespor kaptı. Ancak Samet, yeni takımıyla birlikte yeşil çimlere ayak basmadan Sarayönü Belediyespor’un transfer atağı olumlu sonuçlandı. Konya’da yapılan görüşmenin ardından her konuda anlaşılan genç oyuncu hafta sonu geldiği Sarayönü’nde ayağının tozuyla oynanan karşılaşmasında forma giydi ve takımının tek golünü attı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Sarayönü Belediyespor bu kapsamda özel maçlar oynayarak eksiklerini görmeye çalışıyor. Daha önce sahasında Afyonkarashisar’ın 3. Lig takımlarından Sandıklıspor ile karşı karşıya gelen yeşil-siyahlı ekip bu maçı 2-1 kaybetmişti. Sarayönü Belediyespor Sandıklıspor ile bu defa deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeşil-siyahlı ekip sezona iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Güney her fırsatta hedeflerinin 3. Lig olduğunu söylüyor.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri