Sarayönü transferde acele etmiyor

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefi ile lige girecek olan Sarayönü Belediyespor; transfer dönemi başlamasına rağmen acele etmiyor.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefi ile lige girecek olan Sarayönü Belediyespor; transfer dönemi başlamasına rağmen acele etmiyor. Geçmiş dönemde yapılan hatalı transferleri de göz önünde tutan yeşil-siyahlı yönetim transferde acele etmiyor. Temsilcimiz Sarayönü Belediyespor transferde ince eleyip sık dokuyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını şekillendirecek olan yeşil-siyahlı ekibin transfer komitesi Ramazan ayı içerisinde belirlenen futbolcularla ön görüşme yapacak.

Geçmiş sezonlardan ders çıkaran ve hatalı oyuncu transferi ile aynı yanlışları yapmamak isteyen temsilcimizde ilk etapta takımın omurgası için transfer yapılacak. Daha sonra ümit vaat eden genç yeteneklere yönelecek olan yeşil-siyahlılar, 1 ay içerisinde transferi tamamlayıp, Ramazan Bayramı'nın ardından yeni sezon hazırlıklarına başlamayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig'de transfer piyasasının ateşinden etkilenen ve transferi ağırdan alan diğer takımlar gibi transfer konusun da acele etmeyen temsilcimiz, iç transferde de belirlenen oyuncularla masaya oturacak.

SOKAĞA ATACAK PARAMIZ YOK

Transferde hata yapmak istemediklerini kaydeden Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, "Yönetimimiz çalışmalarını titizlilikle sürdürüyor. Sarayönü Belediyespor'un sokağa atılacak parası yok. Kıt imkanlarla bu ligde mücadele edeceğiz. Bu nedenle transferde hata yapma lüksümüz yok. Konya'nın genç yeteneklerine imkan sağlamak için Konyaspor ve Anadolu Selçukspor Altyapı Koordinatörleri ile görüşmelerimiz oldu. Sarayönü altyapıdan yetişip de A takıma yükselme şansı bulamamış gençler için iyi bir fırsat. Bu tip oyuncularda listemizde var. Teknik heyet tarafından belirlenen liste ile ilgili yönetim kurulu olarak toplanıp karar verilecek ve Transfer Komitemizdeki arkadaşlarımız bu futbolcularla ön görüşmelerini yapacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri