Sarayönü Toroslar’a hazırlanıyor

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Sarayönü Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Antrenör Niyazi Kart nezaretinde sürüyor.

Sezonun ilk karşılaşmasını kendi sahasında Toroslar Belediyespor ile yapacak olan temsilcimizde hedef lige galibiyetle başlamak. Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, yaptığı açıklamada, camianın beklentisinin büyük olduğunu, bu coşkuya cevap verebilme adına sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Kart, hedeflerinin ise en iyisini yapabilmek olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Hazırlıklarımızın ilk bölümünde kendi tesislerimizde başladık. Hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirerek lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda deneyeceğimiz, bakacağımız, göreceğimiz, transfer edebileceğimiz veya gönderebileceğimiz oyuncular da mevcut. Burada ki amaç, kampa gidene kadar Sarayönüspor’un lige girecek ideal kadrosunu oluşturabilmek. Yeni sezon için 20-22 kişilik bir kadro belirleyeceğiz. Bu çalışmalardan sonra eksikliklerimiz doğrultusunda bir ya da iki oyuncu kadromuza dahil de edebiliriz. Amaç, hedefe iyi bir şekilde koşmaktır. Bütün planlarımız, programlarımız ve çalışmalarımız bu doğrultuda” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri