Sarayönü Tarım İlçe Müdürlüğü'nden uyarı

Sarayönü Tarım İlçe Müdürü Mehmet Karlı, mazot ve kimyevi gübre destekleme ödemeleri ile ilgili listelerin 26 Aralık'ta askıdan indirileceğini bildirdi.
Karlı, yaptığı yazılı açıklamada, tarımsal üretimde teknoloji kullanımının teşvik edilmesine yönelik olarak üretim maliyetlerini önemli ölçüde etkileyen mazot ve kimyevi gübrenin, birim dekar üzerinden desteklenmesine ilişkin usul ve esasları belirlemek amacıyla hazırlanan kanun gereği alınan başvuruların belli olduğunu ve 16 Aralık'ta askıya çıktığını hatırlattı. Listelerin 26 Aralık'ta askıdan indirileceğini ifade eden Karlı, şunları kaydetti: 
''Destekten faydalanmak için Sarayönü merkez, belde ve köylerden 5 bin 364 çiftçi müracaat etti. Bu süre içerisinde her türlü itiraz, İlçe Tarım Müdürlüğü'nde değerlendirmeye alınıyor. Listeler Sarayönü'nün yanı sıra kasaba ve köylerde de askıya çıktı. Çiftçilerin mağdur olmaması için kimlik bilgilerini, arazi ve destek miktarlarını kontrol etmeleri ve herhangi bir eksiklik veya yanlışlığı bize bildirmeleri gerekiyor.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri