Sarayönü tam gaz

Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, teknik direktör Erkam İpekten'in takımın başına gelmesinin ardından transfere hız verdi.

Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, teknik direktör Erkam İpekten'in takımın başına gelmesinin ardından transfere hız verdi. İpekten'in verdiği transfer listesine uyan yeşil-siyahlı temsilcimiz hocanın istediği isimlere bir bir imza attırmaya başladı.

HOCANIN LİSTESİNE UYULUYOR

Geçtiğimiz sezon 3.Lig'in kapısından dönen temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, yeni sezonda hedefi yeniden '3.Lig' olarak belirledi. İç transfer ile dış transferi birlikte yürüten temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, çiçeği burnunda teknik adam Erkam İpekten'in verdiği transfer listesine göre transfer harekatını sürdürüyor. Sarayönü Belediyespor iç transferde; Turan Polat, Yunus Emre Yılmaz ve Mustafa Baştin ile anlaşırken dış transferde ise; Fatih Görücü, Tolga Kara ve Eşref Keçeci ile anlaştı

İÇ TRANSFERDE 3 İSİMLE ANLAŞTI

Sarayönü Belediyespor iç transferde Turan Polat, Yunus Emre Yılmaz, Mustafa Baştin ile anlaştı. Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta şampiyon olan kadroda yer alan Mustafa Baştin, Yunus Emre Yılmaz ve Turan Polat ile yeniden anlaşmaya vardı. Geçen sezon 15 maça çıkan Turan Polat 1gol atmayı başarırken, Yunus Emre Yılmaz ise 17 maça çıkarak 962 dakika sahada kalmayı başardı. Mustafa Baştin ise Sarayönü Belediyespor'da geçen sezon 10 maçta görev aldı.

TANIDIK İSİMLER TRANSFER EDİLDİ

Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden takımlardan olan Akşehirspor'da forma giyen Eşref Keçeci'yi kadrosuna katmayı başardı. Eşref Keçeci geçtiğimiz sezon 20 maça çıkarken 6 kez fileleri havalandırmayı başardı. Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezon bir diğer Konya takımı olan Ereğlispor'da forma giyen Fatih Görücü'yü kadrosuna kattı. Fatih Görücü, sezonu Ereğlispor forması altında  23 maça çıktı ve bin 890 dakika sahada kaldı. 3 gol atan Fatih Görücü sezon boyunca 2 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Son olarak Bartınspor'da forma giyen Tolga Kara ile anlaşan Sarayönü Belediyespor, Tolga ile birlikte takıma kattığı isim sayısını 3'e yükseltti.Tolga Kara  bu sezon Bartınspor ile 26 maça çıktı ve 13 gol attı.

YENİ YABANCI GELİYOR

Geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor'da 12 gol atan Sergei Alan Abaka, geçtiğimiz günlerde Edirnespor ile anlaştı. Sergei Alan Abaka, yasal prosedürlerin gerçekleştiği takdirde Edirnespor'da önümüzde ki sezon forma giyecek. Edirnespor'a geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor'da aldığı ücretin iki katını alarak imza atan Abaka, Sarayönü Belediyespor'a dönüş kapıları kapandı. Yakın zamanda ilk olarak Sarayönü'nde topbaşı yapacak olan Sarayönü Belediyespor'un Konya'da topbaşı yapacağı ilk günlerde deneme için yabancı oyuncu getirecek. Son kararı teknik direktör Erkam İpekten verecek.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri