Sarayönü sıkı çalışıyor

Önümüzdeki hafta 3. Lig’e terfi maçları Ankara Grubu’nda mücadele edecek olan Sarayönüspor hazırlıklarına devam ediyor. Temsilcimiz bu hafta sonu Ankara’da kampa girecek

Türkiye 3. Futbol Ligi’ne terfi maçlarında boy gösterecek olan Sarayönü Belediyespor’da geri sayım başladı. Haftayı kendi tesislerinde yapacakları antrenmanlarla geçirecek olan yeşil-siyahlıların, hafta sonu Ankara’ya giderek kampa girmesi bekleniyor. Sarayönü Belediyespor, terfi maçının hazırlıklarında son aşamaya geldi. Terfi maçlarının sentetik sahada oynanma ihtimali nedeniyle Konya’ya taşınan Sarayönüspor, bir hafta boyunca hazırlıklarını burada sürdürdü. Futbolcuların sentetik sahaya uyum problemi yaşamaması için Konya’da çalışan yeşil-siyahlılar Selçuklu Belediyesi’ne ait sentetik çim sahada antrenmanlarını yaptı.

Hafta boyunca hazırlıklarını aralıksız sürdüren Sarayönü Belediyespor, hazırlık maçında Selçuklu Belediyespor’un genç takımı ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı Serkan ve Ziya’nın golleriyle 2-0 önde tamamlayan Sarayönü Belediyespor, ikinci yarıda Ali Osman ve Ziya’nın attığı gollerle karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı.
12-16 Mayıs tarihleri arasında terfi müsabakalarını oynayacak olan temsilcimiz, Ankara’da TİGEM’in Atatürk Orman Çiftliği’nde ki Sosyal Tesisleri’nde kalacak. Pazartesi günü sabah saatlerinde ilçemizden ayrılacak olan Sarayönüspor, Çarşamba günü oynanacak maç için kampa girecek. Pazartesi günü Mustafa Turan kafile başkanlığında ilçemizden ayrılacak olan Sarayönüspor, taraftarlar tarafından uğurlanacak.
Sarayönüspor’un Ankara’da oynayacağı terfi maçlarında karşılaşacağı rakipler netleşti. Sarayönü Belediyespor’un mücadele edeceği Ankara Grup Merkezinde Konya takımı Ç.Çumra Belediyespor’un yanı sıra Anamur Belediyespor, Demre Belediyespor, Niğde Belediyespor, Çankırı Köy Hizmetleri, Sorgun Belediyespor ve Sandıklı Belediyespor yer alıyor. 12 Mayıs’ta başlayacak maçlar ve stadyumlar önümüzdeki hafta belli olacak.
ESKİ GOLCÜDEN FORMA DESTEĞİ
Sarayönüspor’un eski futbolcularından Şahap Erol’un sahibi olduğu Gülpa Mobilya ile Atak Tavukçuluk, terfi maçlarına katılacak Sarayönü Belediyespor’a forma yaptırıyor. 1982-1992 yılları arasında Sarayönüspor’un formasını giyen ve attığı gollerle dikkat çeken Şahap Erol, formasını giydiği takıma destek olmak istediğini belirterek, “Biz nöbeti şimdi ki futbolcu arkadaşlara teslim ettik. Amatörlüğü ne denli zor şartlar altında yapıldığını biliyorum. Kendimiz gördük. Ankara’ya gelecek takımımızı en iyi şekilde ağırlayın yanlarında olmaya çalışacağız” dedi. Sarayönü Belediyespor’a malzeme desteği veren Gülpa Mobilya’nın yanı sıra İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Turan’ın kişisel çabalarıyla Atak Tavukçuluk’ta temsilcimize forma desteği sağladı. Sarayönü Belediyespor Basın Sözcüsü Özcan Zeybek, kulübe maddi destek sağlayan Gülpa Mobilya ve Atak Tavukçuluk’a teşekkür ederken, tüm Sarayönü’nü destek olmaya çağırdı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri