Sarayönü rahat kazandı 5-2

BAL 7. Grupta zirve takibini sürdüren Sarayönü Belediyespor sahasında İhsaniye Belediyesporu 5-2 yendi. Diğer temsilcilerimiz Selçuklu ve Beyşehir Belediyespor ise haftayı puansız kapattı

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Saröyüne Belediyespor yüz güldürmeye devam ediyor. Sahasında İhsaniye Belediyespor’u 5-2 yenen yeşil-siyahlı ekip zirve takibini sürdürdü. Diğer temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor ise haftayı puansız kapatarak sevenlerini üzdü. Selçuklu Belediyespor sahasında Demre Belediyespor’a 3-0 yenilirken Beyşehir Belediyespor ise deplasmanda 3.Lig hesapları yapan Emrdağspor’a 2-0’la  kaybetti. 

Sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle kadroda değişiklik yapan ve maça fırtına gibi başlayan Sarayönü Belediyespor, ilk dakikadan itibaren gol aramaya başladı. Santra ile birlikte rakip kaleye yüklenen yeşil-siyahlılar, 1. dakikada Rafet ile gole yaklaştı. Defansın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Rafet’in vuruşu az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın 3. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremeyen Murat, 4. dakikada Rafet’in pasını gole çevirerek perdeyi açtı. 7. dakikada bu kez sahneye Tayyar çıktı. Murat’ın kafayla aşırttığı topu alan Tayyar, farkı 2’ye çıkardı. 9. dakikada aşırtma vuruşu direği sıyıran Murat, 10. dakikada ise direğe takıldı. Ataklarını sürdüren Sarayönü Belediyespor, 25. dakikada 3. golü buldu. Tünay’ın pasıyla sağ kanattan hareketlenen Tayyar, defans oyuncusunu ve kaleciyi geçtikten sonra yaptığı vuruş yan direkten döndü. Boşta kalan topu Nuri tamamladı: 3-0. 28. dakikada Oğuz’un arapasıyla buluşan Nuri rakibinin müdahalesine rağmen durumu 4-0 yaptı. 43. dakikada Hakkı ile verkaça giren Nuri’nin aşırtma vuruşunu kaleci son anda çeldi. Serkan ve Tayyar aynı dakika içerisinde yakaladıkları yüzde 100’lük fırsatları değerlendiremedi. 45+1’de Nuri’nin altı pasa kestiği topla arka direkte buluşan Serkan penaltı noktası üzerinde ki Oğuz’u gördü. Bu futbolcunun yaptığı klas vuruş ilk yarının sonucunu belirledi: 5-0.

İlk yarıda sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Murat’ın yerine Hakkı’nın sahaya sürülmesiyle zorunlu bir değişiklik yapan Sarayönü Belediyespor farklı bir kimliğe büründü.

Bütün hatlarıyla tel tel dökülen yeşil-siyahlılar, ikinci yarıda pozisyona bile giremedi. 48’de Serdar’ın müdahalesi ile yerde kalan Rasim, penaltıyı gole çevirerek durumu 5-1 yaptı. 63. dakikada Rasim’in kullandığı köşe atışı Oğuz’dan sekti. Sarayönü Belediyesporlu defans oyuncuları pozisyonu seyredince topa iyi yükselen Tayfun skoru 5-2’ye getirdi. Sarayönü Belediyespor defansına ikinci yarıda zor anlar yaşatan Salih yürekleri ağza getirdi. 72’de gelişen atakta çalımlarla ceza sahasına yaklaşan Salih’in vuruşu üst direkten döndü ve karşılaşma 5-2 Sarayönü Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

 

STAD: Sarayönü

HAKEMLER: Sefa Duran, Orhan Fahlıoğulları, Bekir Özçelik

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Tünay, Yunus, Turan, Rafet (Dk.46 Burak), Nuri (Dk.60 Feyzullah), Oğuz, Serdar, Tayyar, Murat (Dk.36 Hakkı), Serkan

İHSANİYE BELEDİYESPOR: Hamdi, Tayfun, Ayhan, Uğur, Nurullah, Furkan, Rasim, Mert (Dk.46 Burak) (Dk.77 Yasin), Semih (Dk.31 Soner), Doğukan, Salih

GOLLER: Dk.4 Murat, Dk.7 Tayyar, Dk.25, 28 Nuri, Dk.45+1 Oğuz (Sarayönü Belediyespor), Dk.48 Rasim (pen.), Dk.63 Tayfun (İhsaniye Belediyespor)

SARI KARTLAR: Dk.23 Nuri, Dk.75 Yunus (Sarayönü Belediyespor), Dk.42 Mert, Dk.60 Doğukan (İhsaniye Belediyespor)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri