Sarayönü Nar’a hazır

BAL Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz hazırlıklarını tamamladı. Zorlu haftada Sarayönü, Nevşehir Nar’ı Çumra ise Demre’yi ağırlayacak. Konya Gençlerbirliği ise lige geri dönme kararı aldı
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta zirveyi zorlayan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, yarın sahasında son sıradaki Nevşehir Narspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Bugün dinlenerek maç saatini beklemeye başlayacak olan yeşil-siyahlı takımın Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. Hafta boyunca yapılan antrenmanlar neşeli bir tempoda geçti. Yakaladığımız bu fırsatı sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Artık bizim için her maç bir final. Yarın Nevşehir Narspor’la oynayacağımız maçı kazanıp, Toroslar Belediyesi’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Narspor’un son sırada olmasına bakıp, aldanmamak gerekir. Sonuçta rakip rakiptir. Her rakibimiz değerlidir. Özellikle bu tip maçlarda daha fazla dikkatli olunmalı. Çünkü rakip hem puansız, hem de şampiyonluk adaylarından birisinden puan kazanmanın morali içinde olmak isteyecektir. Taraftarlarımıza bayram öncesi, galip gelerek bayram armağanı vermek istiyoruz. Tüm Sarayönülüleri maça davet ediyorum” dedi. Sarayönü Belediyespor-Nevşehir Narspor maçı yarın saat 13.30’da Sarayönü İlçe Stadında başlayacak. Temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmazken, yeşil-siyahlılar mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak.
ÇUMRA DEMRE MAÇI İÇİN KAMPA GİRİYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, yarın sahasında oynayacağı Demre maçı için hazırlıklarını bugün tamamlayarak bir günlük kampa girecek. Belediye Otel’de kamp yapacak olan yeşil-kırmızılı takımın antrenörü Mümin Duru, “Ligdeki ilk galibiyetimizi almak ve bu ligin en iyi takımı olduğumuzu taraftarlarımız önünde göstermek istiyoruz. Sezon başında yaşadığımız acemiliği artık üzerimizden attık. Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda oyuncularımın kazanma hırsını görmek, beni daha fazla umutlandırıyor. Çatalhüyük Çumra Belediyespor bırakın düşmeyi, göreceksiniz şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olacak. Oynadığımız futbolun izleyicilere keyif vermesi yanında alacağımız galibiyetler, bunun göstergesi olacak. Demre Belediyespor’u taraftarlarımızın da desteğiyle yenip, lige yeni bir başlangıç yapacağız. Çumralı futbolseverleri maça davet ediyorum” dedi. Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Demre Belediyespor maçı yarın saat 13.30’da Çumra İlçe Stadında başlayacak. Temsilcimizde geçtiğimiz hafta oynanan Niğde maçında kırmızı kart gören Sabit bu maçta yer alamazken, cezası biten kaleci Mustafa görev verilmesi halinde forma giyebilecek.
GENÇLERBİRLİĞİ LİGE GERİ DÖNDÜ
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Gruptaki tek merkez takımı olan ve hafta içinde ligden çekilme kararı alan Konya Gençlerbirliği bu kararından vazgeçti. Önceki akşam  TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve Konya ASKF Genel Başkanı Mehmet Baykan’ın ikna çabaları sonunda lige devam kararı alan siyah-beyazlı yönetim, antrenör olarak da Mevlüt Ataseven ile anlaştı. Yarın deplasmanda lider Toroslar Belediyespor ile son derece kritik bir maça çıkacak olan Konya Gençlerbirliği’nin rakibi karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor. Bilindiği gibi, temsilcimiz önce Evrenseki maçında alınan farklı yenilgi sonrası bir sarsıntı geçirmiş, geçtiğimiz hafta ise Konya’da oynanan Akdeniz Belediyespor maçının uzatma dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle yönetim resmi bir açıklama yapmasa da sözlü olarak ligden çekildiğini belirtmişti. Öte yandan olaylara karışan dört futbolcunun takımdan gönderildiği öğrenildi. Konya Gençlerbirliği’nin yarın oynayacağı Toroslar Belediyesi maçı saat 13.30’da Koray Aydın Toros sahasında başlayacak. Temsilcimizin bu maç için bugün gitmesi beklenirken, nerede konaklayacağı belirsizliğini koruyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri