Sarayönü moralsiz

BALda mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu zirveye yaklaşma şansını geri tepti

BAL’da mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu zirveye yaklaşma şansını geri tepti. Emirdağ yenilgisinin ardından kolları sıvayan yönetim kurulu radikal kararlar aldı

 

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor hafta sonu oynadığı maçta liderlik adına çok büyük fırsat tepti. Sahasında Emirdağspor ile karşılaşan yeşil-siyahlı ekip sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ve bu yarıda 2 topu direkten dönen Sarayönü Belediyespor maçın 2. yarısında kalesinde 2 gol gördü. Son dakikalarla yediği golle yıkılan yeşil-siyahlı ekibi zirveyi Emirdağspor’a kaptırdı. Yeşil-siyahlı ekipte bu maçın moral bozukluğu devam ediyor.

 

DÖRTYOL’ LA YOLLAR AYRILDI

 

Sarayönü Belediyespor’a geçtiğimiz yıl büyük umutlarla transfer edilen Hakan Dörtyol ile yeşil siyahlı ekibin yolları geçtiğimiz günlerde ayrıldı. 2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’in ilk devresinin bitimine iki maç kala Sarayönü Belediyespor ile ipleri koparan Hakan Dörtyol, iç sahada oynanan Emirdağspor karşılaşması öncesinde kulüpten ayrıldığını bildirdi. Çeşitli gerekçelerden dolayı devreye iki maç kala takımını bırakan Dörtyol, deplasmanda oynanan Manavgat Belediyespor karşılaşmasının ardından arkadaşlarıyla vedalaşırken, Emirdağspor karşılaşmasında da takımını yalnız bıraktı. Santrafor mevkiinde iki yıldır yaşanan sıkıntıları bir türlü giremeyen Sarayönü Belediyespor’un santrafor sıkıntısı ise bu ayrılığın ardından hat safhaya ulaştı. Hakan Dörtyol’un ekipten ayrılması ile devre arasında forvet mevkiine iyi bir transfer yapılması şart oldu. Futbol hayatında birçok profesyonellik kariyeri olan ve büyük umutlarla transfer edilen Dörtyol ise bekleneni bir türlü veremezken, iki yılda rakip filelere yalnız 11 gol atabildi. Hakan Dörtyol’un haricinde sezon başında anlaşmaya varılan Mustafa Sarıdaş, Şakir Sami Selek ve Aykut Şahin’de geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılmıştı. Bunun yanı sıra takımdan başka oyuncuların da ayrılabileceği, kulaktan kulağa dolaşan söylentiler arasında.

 

ATTIĞI GOLE SEVİNEMEDİ

 

Bölgesel Amatör Lig’de 2011-2012 sezonun 10. hafta karşılaşmasında Sarayönü’nde oynanan Sarayönü Belediyespor-Emirdağspor maçında sezonun ilk golüyle buluşan Feyzullah Öksüz gelen mağlubiyetle attığı gole sevinemedi. Turan’ın sakatlığında ilk 11’de sahaya çıkan Feyzullah Öksüz, oyun boyunca sahada iyi işler çıkarırken, dk.31’de Emirdağspor kalesine gönderdiği golle de iyi performansını taçlandırdı. Dakikalar 31’i gösterirken kazanılan kornerin ardından Serkan Kaya’nın ceza sahası içine ortasında topu ağlara gönderen Feyzullah, Sarayönü Belediyespor stadını sevince boğdu. Gol sevinciyle Sarayönü baskıyı ilk yarıda iyice arttırırken, ikinci yarıda gelen rakibin iki golü ile kendi sahamızda yıkıldık. Karşılaşma sonrası attığı gole sevinemeyen Feyzullah, karşılaşma sonrası soyunma odasına boynu bükük giderken, oynadığı futbolla da göz doldurdu.

 

MİNİBÜSÇÜLERDEN FORMA SPONSORLUĞU

 

Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi, Sarayönü Belediyespor'a forma sponsoru oldu. Geçtiğimiz Pazar günü Emirdağspor karşılaşmasına 2011-2012 sezonunun yeni formasıyla çıkan Sarayönü Belediyespor, yeşil beyaz formasıyla boy gösterdi. Mevcut yeşil beyaz, fıstık yeşili ve yeşil siyah üç takım forması bulunan ekibimiz, 10. haftaya kadar bu formalarıyla sahaya çıkarken, 10. haftada karşılaşmaya, Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi’nin bastırdığı yeni yeşil beyaz formasıyla çıktı. Karşılaşma öncesi Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, verdiği desteklerle takıma forma sponsoru olan Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifine teşekkür etti. Sarayönü Belediyespor’a destek olan ve 3. Lig yolunda başarılar dileyen Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır ise takıma sahip çıkabilecek Sarayönülü veya Sarayönü bağlantılı firmalara da örnek oldu.

 

TURAN DEVREYİ KAPATTI

 

Önceki hafta deplasmanda oynanan Manavgat Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasının ardından sakatlanan defans oyuncusu Turan Polat devreyi kapattı. Manavgat Belediyespor maçının ardından sakatlığı ortaya çıkan Turan Polat’ın, yapılan muayenenin ardından kasığında yırtık meydana belirlendi. Kasığında yırtık olan Turan’ın tedavisine başlanırken, Sarayönü Belediyespor’dan gelen açıklamada Turan’ın ilk devreyi kapattığı ve Burdur Şekerspor karşılamasında da oynayamayacağı belirtildi. Emirdağspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle karşılaşmayı tribünlerden takip eden Turan Polat, takımının aldığı mağlubiyet için üzülürken, iyileşmek için gün saymaya başladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri