Sarayönü keyifli

BAL 6. grup takımlarında Sarayönü Belediyespor namaglup olmanın keyfini yaşıyor. Yeşil-siyahlı ekipte deplasmanda oynanacak Akdeniz maçı hazırlıkları da devam ediyor
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta zirve mücadelesi yapan tek temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, sezonun ilk yarısının son haftasında deplasmanda Akdeniz Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarını Konya’ya gelerek Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında yapan yeşil-siyahlıların tek düşüncesi galibiyet Necmi Turan namaglup olarak yollarına devam etmek istediklerini ifade ederek“Çok iyi bir hava yakaladık ve Konya takımları içerisinde zirveyi zorlayan tek takımız. Ayrıca grubun tek namaglup takımı olmamız, gücümüzü gösteriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da havalara girmeden, ayaklarımız yere basarak mücadelemize devam edeceğiz. Sahamızın zemini karla kaplı olunca, Çarşamba günkü antrenmanı Konya’da Selçuklu Belediyesi sentetik sahasında yaptık. Oyuncularımızın, teknik heyetimizin ve bizlerin keyfi yerinde. İnşallah Akdeniz Belediyespor’u da deplasmanda yenerek, sezonun ilk yarısını galibiyet ve üç puanla kapatacağız. Ayağımıza kadar gelen bir üst lige yükselme fırsatını kaçırmayacağız” dedi. Sarayönü Belediyespor, Akdeniz Belediyespor’la deplasmanda oynayacağı sezonun ilk yarısının son maçı için yarın sabah Mersin’e gidecek. Yeşil-siyahlılarda, cezalı olan Kemal dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.
ÇUMRA TOROSLARI BEKLİYOR
Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta Nevşehir Narspor’u farklı mağlup ederek galibiyetle tanışan Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, yine evinde oynayacağı sezonun ilk yarısının son maçı olan Toroslar Belediyespor maçını kazanarak devreyi kapatmak istiyor. Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un Toroslar Belediyespor ile oynayacağı kritik maç öncesi takımda herhangi bir eksik bulunmuyor. Yeşil-kırmızılıların bu maçı sadece kendilerini değil, zirveye oynayan birçok takımı da yakından ilgilendiriyor.    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri