Sarayönü kayıp Akşehirspor bay

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, ligde 8.haftayı mağlubiyetle kapatırken Akşehirspor ise haftayı maç oynamayarak bay geçti

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor, ligin 8.haftasında grupta zor günler geçiren Konyaaltı Belediyespor'a konuk oldu. Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Konyaaltı Belediyespor 3-1 kazanırken mücadeleyi temsilcimiz Sarayönü Belediyespor 10 kişi tamamladı. Bir diğer temsilcimiz olan Akşehirspor ise 8.haftayı maç oynamayarak bay geçti.

3 GOL YEDİ

Geçtiğimiz sezon 3.Lig'in kapısından dönen ve yeni sezon öncesi maddi sıkıntılardan dolayı küçülmeye giden Sarayönü Belediyespor, pazar günü Konyaaltı Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. Yeşil-siyahlılar, Antalya temsilcisi karşısında aldığı yenilgi ile ligde ikinci mağlubiyetini aldı. Sarayönü Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle puanı 11'de kalırken grupta 6.sıraya kadar geriledi. Sarayönü Belediyespor, grubun 9.haftasında evinde Sandıklıspor'u ağırlayacak. Yeşil-siyahlılar bu maçı kazanarak ligde kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

HAKEMLER BİTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Akşehirspor ise ligde 8.haftayı maç oynamadan bay geçti. Hakem hatalarından dolayı umduğunu bulamayan Akşehirspor, ligde aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 10 puanda bulunan kırmızı-beyazlılar 9.sırada yer alıyor. Akşehirspor, ligin 9.haftasında Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor'u ağırlayacak. Akşehirspor, Kepez Belediyespor'u yenerek grupta üst sıralara tırmanma amacında.

BUCAK LİDER KAPATTI

7.Grup'ta  5 karşılaşma daha oynandı. Haftayı Bucak Oğuzhanspor lider kapattı. Oynanan maçların sonuçları şöyle: "Tavşanlı Linyitspor 3 – 2 Akıncılarspor       , Isparta Davrazspor 2 – 1 Hisar Belediyespor, Kütahya Dumlupınar Ünv. 2 – 2 Eğirdirspor, Serik Bld. 2 – 2 Kepez Belediyespor, Sandıklıspor 0 – 2 Bucak Bld.Oğuzhan."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri