Sarayönü kapış kapış

Sarayönü Belediyespor’un bazı oyuncular, şimdiden başka kulüplerle anlaşmaya varırken, bazı oyuncuların transfer görüşmelerine devam ettiği öğrenildi.

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta 2015-2016 sezonunda şampiyon olan Sarayönü Belediyespor’un bazı oyuncular, şimdiden başka kulüplerle anlaşmaya varırken, bazı oyuncuların transfer görüşmelerine devam ettiği Teknik Direktör Niyazi Kart'ın ise Serik Belediyespor ile anlaştığı öğrenildi.

Spor Toto 3.Lig’e çıkma umutlarını oynadığı iki Play Off maçıyla kaybeden Bölgesel Amatör Lig'de ki temsilcimiz Sarayönü Belediyespor’da büyük hareketlilik yaşanıyor. Kaybedilen Play Off karşılaşmalarının ardından Teknik Direktör Niyazi Kart, Sarayönü Belediyespor ile yollarını ayırdı. Kart’ın, Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Antalya ekibi Serik Belediyespor ile anlaştığı öğrenildi.  Bölgesel Amatör Ligi 5.Grup’un 17.haftasında deplasmanda alınan Ceyhan Doğanspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Ahmet Kök’ün görevi bırakmasının ardından, yerine Niyazi Kart getirilmişti. Niyazi Kart, Sarayönü Belediyespor’un başında ligde 7, Spor Toto 3.Lig’e yükselme Play Off karşılaşmalarında 2 maça çıktı. Bu maçlardan ligde 6 galibiyet 1 mağlubiyet alırken, Play Off  maçlarında oynadığı 2 karşılaşmayı kaybederek Spor Toto 3.Ligi’ne yükselme şansını kaybetmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Yeşil Siyahlı takım 4 Haziran Cumartesi günü kongreye gidecek.

SERHAT CİHAN KADRAJDA

Serik Belediyespor ile prensipte anlaşan Teknik Direktör Niyazi Kart’ın beraberinde bazı oyuncuları da götüreceği öğrenildi. Abdurrahman, Mustafa Kösesi, Ahmet Arslan ve Sinan Kalaycı da beraberinde götürecek olan Kart, Sarayönü Belediyespor’un iskelet kadrosunu Serik Belediyespor’a taşıyacak. Ayrıca Niyazi Kart'ın Aksaray 1989'da başarılı bir grafik çizerek 3 gol 6 asist yapan Hüseyin Serhat Cihan'ı da kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Niyazi Kart, Hüseyin Serhat Cihan'ı sezon başında da istemişti ancak Aksaray yönetimi bırakmadı.

HAKKI, SAMET VE ABAKA EDIRNE’YE

Transferi biten oyuncular da tek tek netleşmeye başladı. Edirnespor, temsilcimiz Sarayönü Belediyespor’dan forvet Samet Kalkan, Sergei Alan Abaka ve orta saha Hakkı Kamar’ı transfer etti. Öte yandan Sarayönü Belediyespor’un sağ açık ve sağ bek oyuncusu olan Salih Yurt, Ankara temsilcisi Yeni Altındağ Belediyespor ile anlaşmaya vardı. Gelecek sezon için mavi beyazlı kulüple anlaşan Salih Yurt, Sarayönü Belediyespor forması ile 23 karşılaşmaya çıkmıştı. 1918 dakika görev alan Yurt, üç gol attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri