Sarayönü kaçan puanlara üzülüyor

BAL 6. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor geride kalan haftalarda kaçan puan ve fırsatlara üzülüyor
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta zirve mücadelesi yapan Sarayönü Belediyespor kaçırdığı fırsatlara yanıyor. Yeşil-siyahlı ekip Çatalhöyük Çumra Belediyespor’la, ardından da Anamur Belediyespor’la  evinde berabere kalarak 4 puan kaybeden Sarayönü Belediyespor  bu kayıpları yaşamamış olsaydı ligin zirvesinde yer alacaktı. Ligin daha bitmediğini dile getiren Sarayönü Belediyespor Genel Kaptanı Özcan Zeybek,
 “İki haftadır takımın üzerinde bizim de anlamadığımız bir durgunluk var. Sezonun ikinci yarısının başından itibaren takımlar maçlara asılmaya başladı. Güçlü güçsüz takım ayrımı kalmadı.
Çünkü her takım kendi hedefi doğrultusunda sonuna kadar savaşıyor. Belki büyük bir avantaj ve liderlik fırsatını kaçırdık ama, henüz hiçbir şey bitmiş değil. Bundan sonra oynayacağımız maçları kazanıp, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Sarayönü Belediyespor’u bu noktalara getiren bu oyunculardı, telafi edecek olan da yine kendileri. Biz yönetim olarak kendilerine sonuna kadar güveniyoruz. Demre Belediyespor’la oynayacağımız maç çok önemli. Onları evimizde farklı yenmiştik, deplasmanda da yenecek gücümüz var” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri