Sarayönü Isparta önünde

BAL Liginde zirvede yer alan temsilcimiz Sarayönü Belediye bugün deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediye Isparta İl Özel İdare, Beyşehir ise Manavgat ile karşılaşacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta heyecan bugün oynanacak 18. hafta maçlarıyla devam edecek. Maç fazlalığıyla liderlik koltuğunda oturan Sarayönü Belediyespor deplasmanda alt sıralardaki Ispartaspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Caner Ak yönetecek. Ak’ın yardımcılığını Alper Kalay ve Şenol Yılmaz yapacak. Sarayönü zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Prestij mücadelesi veren diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor da deplasmanda Isparta İl Özel İdarespor ile karşılaşacak. Atabey Sahası’nda 13.30’da oynanacak maçı Ünal Yentür, Volkan Tezcanlılar ve Özgür Şahinoğlu hakem triosu yönetecek. Düşme hattındaki diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise Manavgat Belediyespor’u konuk edecek. 13.30’da başlayacak maçta Volkan Silindir görev yapacak. Silindir’in yardımcılığını Fatih Karatağ ve Salim Lif üstlenecek. Günün diğer maçları şöyle: 13.30 Kumluca Belediye-Emirdağspor, 13.30 Demre Belediye-Burdur Şeker, 13.30 İhsaniye Belediye-Emrespor.

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR’A CEZA YAĞDI

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (ASDK) Bölgesel Amatör Ligi 7’inci Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü’ne adeta ceza yağdırdı. Önceki gün toplanan Disiplin Kurulu, 64 sayılı toplantısında aldığı kararları açıkladı. Karar gereğince, Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın 19 Şubat’ta Ispartaspor’la Beyşehir’de oynanan müsabakada, futbolcularının toplam 3 sarı, 3 kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan Beyşehir ekibine 525 liralık para cezası verildi. Aynı kararda, Beyşehir Belediyespor teknik direktörü ile bazı yöneticilerine de para cezası ve idari tedbir uygulanması kararı verildi.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Futol Şubesi Sorumlusu Memiş Kunt’a aynı müsabakada hakeme sözle hakarette bulunmaktan 60 gün hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 500 lira para cezası verildi. Kunt hakkında, Beyşehir Belediyespor-İhsaniye Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor-Demre Belediyespor maçlarındaki eylemi nedeniyle de savunma istenmesine karar verildi.

Teknik direktör Kandemir Canbulat ile kulüp akreditasyon sorumlusu İbrahim Katrancı’ya da aynı gerekçelerle 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Bu arada, Beyşehir Belediyespor futbolcularından Muhammet Balcı’ya Sarayönü Belediyespor maçında rakip oyuncuya sözle hakarette bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verildi. Beyşehir Belediyesporlu bir başka oyuncu Mustafa Akcan hakkında ise Demre Belediyespor maçındaki eylemi nedeniyle savunma istenmesine karar verildi.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri