Sarayönü ilk imzayı attırdı

BAL temsilcimiz Sarayönü Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına kaleci transferi ile başladı. Yeşil-siyahlı ekip en az 5 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyor

Geçtiğimiz sezon Deplasmanlı Bölgesel Ligde mücadele eden ve Konya takımları arasında en başarılı sonuca imza atan Sarayönü Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına kaleci transferi ile başladı. Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan kaleciler Erdi ve İrfan ile yollarını ayıran yeşil-siyahlılar, geçtiğimiz sezonu Anamur Belediyespor’da geçiren Mustafa Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Sarayönü Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza töreni öncesinde kaleci Mustafa Yılmaz ile görüşen Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, 29 yaşındaki kaleci ile el sıkıştı. Görüşmenin ardından geçilen imza töreninde ise Mustafa Yılmaz, kendini 1 yıllığına yeşil-siyahlı ekibe bağlayan sözleşmeye Yeni sezon hazırlıklarının ilk aşaması olan transfere başladıklarını dile getiren Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, “Dış transferde ilk imzayı kaleci Mustafa’ya attırdık. Mustafa Yılmaz Konya futbol camiasının yakından tanıdığı bir isim. Şekerspor ile birlikte profesyonel lig tecrübesi yaşamış bir isim Mustafa. Kaledeki problemi Mustafa ile giderdik. Kale artık emin ellerde” dedi.Teknik ekip ile birlikte yaptıkları değerlendirmede takımın eksiklerini belirlediklerini kaydeden Güney, “Kadromuzda kalmasını istediğimiz oyunculardan şu ama kadar ayrılan olmadı. İskelet kadroyu koruduk. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda nükseden ve yaptığımız değerlendirmede belirlenen eksiklerimizi transfer döneminde gidermeyi hedefliyoruz. Savunma, orta saha ve forvet mevkilerine transfer yapmayı planlıyoruz. Bu mevkilere 1-2 takviye yapacağız. Dış transferde en az 5 oyuncu daha kadromuza ilave edeceğiz” diye konuştu.

 

Bölgesel Amatör Lig’de yer alması nedeniyle Sarayönü Belediyespor’un Konya futbolunda popüler hale geldiğini dile getiren Güney, “Geçtiğimiz yıl ilk yılımız olmasına rağmen birçok oyuncu hazırlık dönemimize katıldı. Bu yılda bu yönde bir talep var. Kendini göstermek isteyen birçok oyuncu Sarayönü’nde oynamak istiyor. Bu oyuncular antrenmanlar başladıktan sonra denemelere katılacak. Bu denemelerde kendini gösteren oyuncuları yapımıza uymaları halinde renklerimize katacağız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri