Sarayönü hazırlık kampını tamamladı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta lider bulunan Sarayönü Belediyespor Antalya’da sürdürdüğü 2. yarı hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta lider bulunan Sarayönü Belediyespor  Antalya’da  sürdürdüğü 2. yarı hazırlıklarını tamamladı. Sarayönü Belediyespor, Antalya’da hazırlık kampında oynadığı 3 karşılaşmadan  2 galibiyet bir yenilgi aldı Yeşil siyahlılar kampın ikinci günü Ödemişspor ile dördüncü gönü ise Eğirdirspor ile karşı karşıya geldi. Her iki karşılaşmadan da 2-1’lik skorla ayrılan temsilcimiz, bu sezon geriye düştüğü bir karşılaşmada ilk defa galibiyet elde etti.

SÜPER LİGDEN RAKİP

Yeşil-siyahlı ekip kamptaki son hazırlık maçını ise Kazakistan ekiplerinden Tobol’la oynadı.  Kampisnki Hotel The Dame iç sahada oynanan maçı Sarayönü Belediyespor 2-0 kaybetti.  

ABAKA’DAN GOLLERE DEVAM

Belek kampının ikinci gününde Ödemişspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, Abaka’nın golleriyle rakibini 2-1 yendi. Temsilcimiz sahaya, Mustafa Köseci, Turan, Ahmet, Tolga, Yunus Emre, Sinan, Salih, Abdurrahman, Abaka, Samet, Tamer ilk 11 ile başladı. Karşılaşmada istekli görünen Sarayönü Belediyespor, ayağa top yapan teknik bir oyunla mücadele ederken, gol 35. Dakikada Abaka’dan geldi. İlk yarı Abaka’nın golü ile 1-0 sone ererken, ikinci yarıda Dk.51’i gösterirken Uche, Ödemişspor’u beraberliğe taşıdı. Dk.71’de bir kez daha sahneye çıkan Sarayönü Belediyespor’un Fildişili yıldızı golünü atarak takımına maçı kazandırdı.

İLK GERİ DÖNÜŞ

Bu sezon geriye düştüğü hiçbir karşılaşmayı kazanamayan yeşil siyahlılar, özel bir maçta olsa geriye düştü bir maçı ilk defa kopardı. Antalya kampının 4. gününde Egirdirspor'u 2-1 mağlup eden Sarayönü Belediyespor’da, maçın yıldızlarından bir tanesi yine Abaka oldu. Temsilcimiz ikinci hazırlık karşılaşmasına kalede Mustafa Köseci, Turan, Burçin, Tolga, Yunus Emre, Tamer, Sinan, Salih, Abdurrahman, Samet, Abaka 1’i ile çıktı. Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında geriye düşen temsilcimiz, oyunundan ödün vermedi. Gollerine bu karşılaşmada da devam eden Abaka, Dk.30’da beraberliği sağladı. İlk yarının 1-1 sone ermesinin ardından, ikinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz, golü de çabuk buldu. Dk.55’de durumu 2-1 yapan Samet, takımını da galibiyete taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri