Sarayönü galibiyetle başladı

BAL Ligi 2011-2012 sezonu dün oynanan maçlarla başladı

BAL Ligi 2011-2012 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. 7. Grupta  mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor açılış maçında karşı karşıya geldi. Sarayönü Belediyespor  son dakika golleriyle Selçuklu Belediyespor’u 2-0 yendi. Maçın 90. dakikasında Nuri attığı golle yeşil-siyahlıları 1-0 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında kazanılan penaltı atışını kullanan Tunay topu ağılara gönderince, skor 2-0 oldu

BEYŞEHİR’DEN GOL SESİ ÇIKMADI

Bölgesel Amatör Lig  (BAL) 7’inci Grupta mücadele veren Konya temsilcisi Beyşehir Belediyespor, ligin ilk maçında kendi sahasında ağırladığı Isparta Özel İdarespor’la 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmaya Beyşehir Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takım da maça temkinli ve kontrollü başlarken, maçın ilk çeyreklik bölümünde karşılıklı ataklar vardı. Her iki taraf da ilk 45 dakika içerisinde bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince devre golsüz kapandı. İkinci devrede ise her iki takım golü düşünerek maça başladı. Açık bir futbolu tercih eden iki taraf da kontrataklarla gol yollarında etkili olmaya çalıştı. İlerleyen dakikalarda oyuncu değişiklikleri ile sonuca gitmeye çalışan iki ekip de 90 dakika sonunda gol kaydına muvaffak olamadı.

 

STAD: Sarayönü İlçe

HAKEMLER: Caner Ak, Oğuzhan Dağcı, Serdar Aynur

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Duran, Mustafa, Deniz, Refik, Tunay, Nuri, Oğuz, Hakan, Tayyar, Serkan

SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Levent, Mevlüt, Kadir, Mesut, Kerim, Ahmet, Hasan, Abdullah, Lütfü, Mesut, İbrahim

GOLLER: Dk. 90 Nuri, 90+4 pen. Tunay (Sarayönü Belediyespor)

 

STAD: Beyşehir 75 inci Yıl Cumhuriyet

HAKEMLER: Mert Murat Mertadam, Buğra Bayguş, Bahri Akkayalı.

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR: İsmail, Yusuf, Muhammet, Nahil, Şenol, Gökhan, Sayan (Sedat), İbrahim (Tunahan), Selman, Alper (H.Hüseyin), Süleyman.

ISPARTA ÖZEL İDARE: Şükrü, Yusuf, Osman, Kenan, Hüseyin, Frank Sunior, İsa (Güray), Mesut (Melih),Mahmut,  Ahmet (Mustafa), Christion Pierre)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri