Sarayönü farkı açtı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri sezonun 24. Haftasını oynadıkları maçlarla geride bıraktı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden  Konya temsilcileri sezonun 24. Haftasını oynadıkları maçlarla geride bıraktı Sarayönü Belediyespor deplasmanda Alpin Pozantı’yı 2-0 yenerek Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un yenildiği haftada puan farkını 6’ya çıkararak Play-Out maçı oynamama adına büyük avantaj yakaladı. Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise sahasında Karaman Belediyespor’a 1-0 yenilerek 34 puanda kaldı. Kırmızı yeşilli ekip sezonu bu şekilde tamamladığı takdirde Amatör Küme Süper grup 2.’si Akşehir Belediyesi Kültürspor ile Play-Out karşılaşması oynacak.

KARAPINAR’DAN PRESTİJ GALİBİYETİ

 Bölgesel Amatör Ligde bu yıl ilk sezonunu geçiren Karapınar Belediyespor küme düşmesinin kesinleşmesinin ardından prestij mücadelesi vermeye başladı. Yeşil-siyahlı ekip  ligdeki 2. galibiyetini bu hafta sahasında Toroslar Belediyespor’u 2-1 yenerek aldı. Yeşil-siyahlı ekip uzun bir aradan sonra kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri