Sarayönü Demre virajında

Bölgesel Ligde heyecan devam ediyor. Temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor evinde Demre ile karşılaşacak

Bölgesel Lig’de heyecan devam ediyor. Temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor evinde Demre ile karşılaşacak. Beyşehir Belediyespor, İhsaniye’yi ağırlayacak. Selçuklu ise Burdur’da 3 puan arayacak

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta zirve ve dipte heyecan bugün oynanacak 15. hafta maçlarıyla devam edecek. Şampiyonluk yarışı içinde olan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor kendi sahasında 7. sıradaki Demre Belediyespor ile karşılaşacak. Sarayönü İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Volkan Silindir yönetecek. Silindir’in yardımcılığını Sami Demirelli ve Uğurcan Tozlu yapacak. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Siyahlılarda önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz gün erteleme maçında Selçuklu Belediyespor’u farklı mağlup ederek puanını 27’e yükselterek puan sıralamasında 3. sıraya yerleşen temsilcimiz bu zorlu karşılaşmayı da kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Düşme hattındaki temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise son sıradaki İhsaniye Belediyespor konuk edecek. Beyşehir 75. Yıl Cumhuriyet Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak maçta Akif İbrahimoğlu düdük çalacak. Tolga Ersoy ve Bilal Uğun yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. 8. Sıradaki bir diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor da deplasmanda bir alt sıradaki Demre Belediyespor ile karşılaşacak. Gazi Atatürk Stadı’nda aynı saatte başlayacak maçı Ali Denizkuşu yönetecek. Turhan Akbaş ve Hakkı Cangül yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Diğer maçların programı şöyle: 13.00 Isparta-Kumluca, 13.30 Manavgat-Isparta İl Özel İdare.

Beyşehir Belediyespor Antrenörü Nail Vurucu, önlerinde oynayacakları maçlar olduğunu ve bu maçları kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini söyledi. Vurucu, “Geçtiğimiz hafta Kumluca’ya puan umuduyla gitmiştik. 5-2’lik skoru kesinlikle hak etmedik. Hakemin kötü yönetimi bu farklı neticeyi getirdi. Beyşehir Belediyespor olarak ligde kalma umudumuzu tüketmiş değiliz. Önümüzde daha çok maçlar var ve ikinci devre fikstür avantajımızı da iyi değerlendirerek ligde tutunmaya çalışacağız. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. Onların da takımda yerini almasıyla daha da güçleneceğimize inanıyorum. Beyşehir’de erteleme maçı da dahil önümüzde oynayacağımız 3 maçımız var. Bu 3 maçı da seri bir şekilde kazanıp alt sıralardan hızla uzaklaşmak istiyoruz. Beyşehirli taraftarlarımız bizlere inansınlar ve daha önce de olduğu gibi desteklerini maçlarımızı takip ederek sürdürsünler. Onlardan tek isteğimiz bu”

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri