Sarayönü Demre önünde

BAL Lig’i temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu sınavlar verecek
Sarayönü Demre’ye konuk olacak. Çumra, Anamur ile deplasmanda karşılaşırken, Gençlerbirliği ise evinde 11-1’in rövanşı için lideri ağırlayacak
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta zirve mücadelesi yapan, ancak evinde oynadığı maçlarda üst üste 4 puan kaybeden, buna rağmen şampiyonluk iddiası kuvvetle süren temsilcimiz Sarayönü Belediyespor bugün deplasmanda Demre Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Puan kayıplarını iş kazası olarak değerlendiren yeşil-siyahlı takımın Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Sezonun ikinci yarısında aldığımız sonuçları, özellikle evimizdeki puan kayıplarını biz de istemezdik. Sonuçta çok büyük bir avantaj yakalayabilirdik. Rakiplerimiz puan ya da puanlar kaybettiği haftalarda evimizde üst üste oynadığımız iki maçı kazanabilseydik, şu anda liderdik. Yine de kaybedilen fazla bir şey yok. Kendi evimizde farklı mağlup ettiğimiz Demre Belediyespor’u deplasmanda da yenip, kayıpları telafi etmek istiyoruz. Rakibimiz konumu itibariyle mutlaka maça asılacaktır. Çok zor maç olacak. Ancak biz tek golle de olsa maçı kazanıp yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz” dedi.
Sarayönü Belediyespor’un Demre Belediyespor ile oynayacağı maç bugün saat 13.30’da Kale Demre F. Stadında başlayacak. Maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Mert Murat Mertadam yönetirken, yardımcılıklarını İbrahim Bayram ve İsmail Özer yapacak.
ÇUMRA SÜRPRİZ PEŞİNDE
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta sezonun ilk yarısının son maçından itibaren taraftarlarına güzel sonuçlar yaşatan temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün deplasmanda şampiyonluğun iddialı takımlarından Anamur Belediyespor’a konuk olacak. Yeşil-kırmızılı takımın daha önce olduğu gibi Anamur’a da bir sürpriz yapması beklenirken Genel Kaptan Kadir Akıllı, “Zaten çok iyi bir kadroya sahiptik. Ara transfer döneminde yaptığımız takviyelerle birlikte, daha da iyi olduk. Sezon başında yaşadığımız şanssızlıkları, bundan böyle yaşamayacağımıza inanıyorum. Bu ligde Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un hedefi, bu sezon artık tecrübe kazanmak. Gönül isterdi ki şampiyon olup bir üst lige çıkalım. Maalesef olmadı, inşallah seneye. Taraftarlarımıza bundan sonraki maçlarımızda hüsran yaşatmayacağız. Her takımı yenebilecek güce sahibiz. Anamur Belediyespor maçını da kazanarak, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. Son haftalardaki başarılı sonuçların tesadüf olmadığını herkes görecek” dedi.
Anamur Belediyespor-Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçı bugün saat 13.30’da Anamur İlçe Stadında başlarken, maçı Kütahya bölgesi Bölgesel Hakemlerinden Çağlar Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcıları Nurettin Taşkesen ve Samet Başak. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Ahmet bu maçta forma giyemeyecek.
GENÇLER 11-1’İN RÖVANŞINI İSTİYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta lige hemen hemen havlu atmış durumdaki Konya Gençlerbirliği, bugün saat 13.30’da Şehit Muharrem Samur Stadında sezonun ilk yarısında 11-1 yenildiği maçın rövanşı için lider Manavgat Evrensekispor’u konuk edecek. Maçı kazanarak rövanşı almaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirten siyah-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Kasım Tekeci, “Gerçekten iyi oyunculara ve iyi bir kadroya sahip takımımız, ne yazık ki bunca masrafa ve bunca emeğe rağmen başarılı olamadı. Özellikle Manavgat Evrensekispor ile deplasmanda oynadığımız maçta aldığımız farklı mağlubiyet, neredeyse her şeyin sonu oldu. Şimdi o maçın rövanşını almak ve ilk kez galibiyetle tanışmak istiyoruz. Yanlış anlaşılmasın, bunun adı intikam değil. Çünkü sporda intikam olmaz, sadece rövanş olur. Genç oyuncularımızın Evrenseki’yi yenerek rövanşı alacağına inanıyorum. Olan oldu, bundan sonra tüm hazırlıklarımızı Süper Grup’ta başarılı olarak, yeniden Bölgesel Lig’e dönmek üzerine yapacağız” dedi.
Konya Gençlerbirliği’nin saat 13.30’da Şehit Muharrem Samur Stadında oynayacağı Manavgat Evrensekispor maçını Nevşehir bölgesi Bölgesel Hakemlerinden Hadi Dedeoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Muammer Uçar ve Erdal Beğenen yapacak. Siyah-beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı olan Harun, bugünkü maçta forma giyemeyecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri