Sarayönü Belediyespor’da hareketlilik

Geçtiğimiz sezonda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Sarayönü Belediyespor yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmek için çalışmalarına başladı
Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor, antrenör Niyazi Kart ile devam edecek. Daha önce Sarayönü Belediyespor’da ki görevini bırakabileceği yönünde açıklamalar yapan Niyazi Kart, Sarayönü Belediyespor yöneticileri ile yaptığı görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Futbola başladığı Sarayönüspor’da 2004 yılında antrenör olup 6 sezonu geride bırakan antrenör Niyazi Kart, yeşil-siyahlı kulüpte 7. sezonunu geçirecek.
TAYYAR’A ÇUMRA KANCASI
2009-2010 sezonunu Süper Grubun gol kralı olarak tamamlayan Tayyar’a Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Konya takımlarında Ç.Çumra Belediyespor talip oldu.
Geçtiğimiz sezon öncesinde Meram Belediyespor’dan transfer edilen golcü oyuncu, attığı ve attırdığı gollerle dikkat çekti. Ankara’da ki 3. Lige terfi maçlarında vitrine çıkan Tayyar, profesyonel lig tecrübesi olan Nuri ile birlikte Etimesgut Şekerspor elemelerine katılmış, Ankara’yı 3. Ligde temsil eden takımlarla görüşmesine rağmen anlaşamayarak Konya’ya geri döndü. Profesyonel Ligi hedefleyen ve güçlü bir takımla sezona başlamayı hedefleyen Ç.Çumra Belediyespor’un antrenörü Mümin Duru’nun transfer listesine giren Tayyar, anlaşması halinde önümüzdeki sezon Ç.Çumra Belediyespor forması giyecek.
Sarayönü Belediyespor’da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından yeşil-siyahlı yöneticilerle görüşecek olan forvet oyuncusunun ilk tercihinin Sarayönü olması bekleniyor.
FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Bölgesel Amatör Lige güçlü bir takımla girmeyi hedefleyen Sarayönü Belediyespor’da, transfer listesi belirlendi. İç transferde takımda kalmasına karar verilen futbolcular tek tek Sarayönü’ne çağrılarak düşünceleri alınırken, dış transferde belirlenen futbolcularla nabız yoklanmaya başlandı. Sarayönü Belediyespor’da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından iç ve dış transfer görüşmelerine hız kazandırılması bekleniyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri