Sarayönü Belediyespor umut verdi

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, 2012-2013 sezonu çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında dün 3.Lig'in iddialı ekiplerinden Afyon temsilcisi Sandıklı Belediyespor ile sahasın

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, 2012-2013 sezonu çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında dün 3.Lig'in iddialı ekiplerinden Afyon temsilcisi Sandıklı Belediyespor ile sahasında karşılaştı. Temsilcimiz ortaya koyduğu futbolla gelecek için umut verdi ve ligin iddialı takımlarından birisi olduğunu gösterdi. Yeşil-siyahlı ekip hazırlık maçında eksikliklerini görmeyi planlıyor. Sezon hazırlıklarına Ağustos ayının başından itibaren başlayan Sarayönü Belediyespor’da çalışmalar sürüyor. Yeşil-siyahlı ekipte antrenmanların gece yapılması için stadyumda ışıklandırma çalışmaları devam ediyor. 

Birkaç sezon öncesinde gece antrenmanları için yapılan aydınlatma sayesinde sahanın sadece belli bir bölümünde antrenman yapabilen Sarayönü Belediyespor, kalan sezonu iyi değerlendirebilmek için işi sıkı tutuyor. Teknik heyetin Ramazan boyunca antrenmanları iftardan sonra yapmayı planlaması üzerine harekete geçen Belediye Başkanı Mehmet Güney, ışıklandırmanın yeterli seviyede olması için gerekli emri verdi. Başkanın talimatıyla çalışmalar başlatılırken, en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

3. LİGE 11 TAKIM YÜKSELECEK

Bölgesel Amatör Ligde geçtiğimiz sezon 13 grupta yapılan maçlar sonrası play-off maçları yapılmış ve 9 ekip 3. Lig'e yükselmişti. Bu sezon bu rakamın 11 olacağı ifade ediliyor. Ancak henüz BAL statüsü açıklanmadı.3. Lig'den BAL'a düşecek takım sayısı ise 9 olarak açıklandı. Bu ligde Konya’yı Sarayönü Belediyespor ile birlikte Selçuklu Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor temsil edecek. 3 sezonu yaşayacak olan ligde Sarayönü Belediyespor 3., Selçuklu Belediyespor 2. sezonunu geçirecek. Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise ilk sezonda küme düşmüştü. Kırmızı-yeşilli ekip bu sezon tekrar Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Çumra ekibi de bir sezon aradan sonra bu ligde 2. sezonunu yaşayacak. 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri