Sarayönü Belediyespor tehlike hattında

Sarayönü Belediyespor'da, Kayseri deplasmanında Yolspor karşısında alınan tek gollü yenilgi tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.

Sarayönü Belediyespor'da, Kayseri deplasmanında Yolspor karşısında alınan tek gollü yenilgi tehlike çanlarının çalmasına neden oldu. Yeşil-siyahlılar, ligin ikinci yarısına iyi başlamasına karşın, son 6 maçta aldığı sonuçlarla 31 puanla 7. sırada Ç.Çumra Belediyespor'un altında yer aldı. Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk 2 maçta aldığı sonuçlarla 2'de 2 yapan Sarayönü Belediyespor, son 6 maçta ise inişe geçti. Pazar günü, deplasmanda Kayseri Yolspor ile karşılaşan ve rakibi ile başa baş oynamasına rağmen yediği golle mağlup olan yeşil-siyahlılar, daha çok gol pozisyonu bulmalarına karşın bunları değerlendiremediler ve sahadan yenik ayrıldılar.

6 MAÇTA 4 PUAN
Son 6 maçta 4 puan alabilen Sarayönüspor, bu haftalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 6 maçta 14 puan kaybeden yeşil-siyahlılar, iç sahada Çumra beraberliği, Ceyhanspor ve Niğde yenilgileri ile 8 puan kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri