Sarayönü Belediyespor sıkı çalışıyor

Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Sarayönü Belediyesporda lig hazırlıkları tüm hızla sürüyor.
Antrenör Niyazi Kart nezaretinde kendi tesislerinde günde çift antrenman yapan Yeşil-Siyahlılarda moraller yüksek. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren Sarayönü Belediyespor öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yapıyor.
Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Güney’ Takımımıza katılacak 3-4 oyuncu daha var onlarında katılması ile tabloyu net olarak göreceğiz ve takımı yavaş yavaş kemikleştirmeye başlayacağız. Geçtiğimiz sezon ligin acemiliğini çektik ve şanssız karşılaşmalarla favorisi olduğumuz grubu 6. sırada bitirdik ama bu sezon şampiyonluktan başka alternatifi aklımıza bile getirmek istemiyoruz.”diye konuştu
Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart ise hazırlıkların eksiksiz devam ettiğini ifade ederek’ Hazırlıklarımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Oyuncularımın antrenmanlarda sergiledikleri performans beni sevindiriyor. Ligin başlayacağı tarihe kadar eksiklerimizi gidererek sezona sorunsuz başlayacağız’ dedi.
Geçtiğimiz sezon ilk kez ihdas edilen ve Konya’dan Sarayönü Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği takımlarının katıldığı BAL Ligi’ne katılacak takımlar belirlendi. 2011-2012 sezonunda ilimizi ligden düşen Konya Gençlerbirliği ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un yerine Süper Grupta ilk ve ikinci sırayı alan Beyşehir Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor bu ligde temsil edecek. Temsilcilerimizin yine aynı grupta mücadele etmesi beklenirken, daha önce 6. Grupta yer alan Nevşehir Narspor’un adı Neşehirspor Gençlik olarak değiştirildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri