Sarayönü Belediye zirvede tek başına 

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor en yakın takipçisi Isparta  32 Emrespor’u 5-4 yenerek rakibi ile puan farkını 4’e çıkartarak zirvedeki yerini perçinledi 

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grupta mücadele eden Konya ekipleri 14. hafta maçlarını oynadı. Birbirinden zevkli maçlara sahne olan haftada Sarayönü Belediyespor evinde en yakın takipçisi Isparta 32 Emrespor ile karşılaştı. Sarayönü ilçe Stadı'nda oynanan ve gol düellosuna sahne olan ve 9 golün çıktığı maçı Sarayönü, 5-4 kazandı. Müthiş karşılaşmada yeşil-siyahlı takım, 90+7'de Uğur Ahmet Özder'in golüyle maçtan galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin son düdüğünün ardından stadyumda büyük mutluluk yaşandı. 

Sarayönü Belediyespor, bu sonuçla puanını 34'e çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü.

DERBİDE PUANLAR PAYLAŞILDI 

 Grupta bu hafta Konya derbisi heyecanı yaşandı. Üst sıraları hedefleyen Ereğlispor, taraftarının önünde Akşehirspor'u konuk etti. Ereğli Atatürk Stadı'nda oynanan maç 1-1 berabere tamamlandı. 

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci devresinde konuk Akşehir Yusuf Dündar ile 1-0 öne geçti. Ereğlispor ise Maçın 81. dakikasında  Oğuzhan Yücel’in muhteşem frikik golüyle beraberliği yakaladı.  Gol öncesinde ev sahibi ekibin yay üzerinde kazandığı faul sonrası Akşehirsporlu Aykut Taşkınfurat ikinci sarı kartı ardından ise kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Burada kazanılan frikik atışını iyi kullanan Oğuzhan maçın skorunu tayin etti 1-1 

Bu sonucun ardından Ereğlispor puanını 29'a çıkartırken haftayı 4. sırada tamamladı. Akşehirspor ise 25 puanla 5. basamakta kaldı. 

ÇUMRA HÜKMEN GALİP 

 Bu grupta mücadele eden bir başka Konya ekibi Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise Gelendostspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan ve 3-0 hükmen galip sayılarak tamamladı. Kırmızı-yeşilli ekip puanını 29 yaparak haftayı averajla Ereğlispor’un önünde 3. basamakta tamamladı. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri