Sarayönü Belediye umut verdi

Sezona Nevşehir Kaymaklı'da hazırlanan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, kampın altıncı gününde, Bölgesel Amatör Lig'de 3. grupta mücadele edecek olan Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor ile karşılaştı.

 Çarşamba günü oynanan hazırlık maçında gülen taraf  3-0'lık skorla Sarayönü Belediyespor oldu. Goller ise defans oyuncusu olan Özgür Yıldırım ve Yunus Kireş'ten (2) geldi. Yeşil siyahlı temsilcimiz karşılaşmaya Emrah, Feyzullah, Ahmet Arslan, Y.Emre, Mustafa Sayan, Muhammed Ali, İsmail, Serkan, Salih, Tayyar, Orçun 11 ile çıktı. Geçtiğimiz sezon yer aldığı grubu 5. sırada tamamlayan Erzin Belediyespor, karşısında ilk yarıda bir hayli etkili olan temsilcimiz, birçok pozisyon üretmesine karşın, bu pozisyonları sonuca yansıtamadı. Bu durum takımdaki forvet eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Temsilcimiz, karşılaşmanın hemen başında gole yaklaşan taraf oldu. İlk dakikada İsmail Temur'un ceza sahası içinden vuruşu direği yalayarak dışarı çıktı. Yeşil siyahlılar 10. dakikada Tayyar'la bir kez daha öne geçme fırsatı bulsa da yine sonuç alamadı. Tayyar'ın ceza sahası dışından sert şutu az farkla auta gitti. 28 ve 37'de ise Muhammet Ali atılan ara paslarında iki kez kaleciyle karşı karşıya gelmesine rağmen topu kalecinin üzerine nişanladı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu pozisyonlarla beraber 0-0 berabere sona erdi.

İkinci yarıda da baskılı oyununa devam eden Sarayönü Belediyespor, gole bir duran top organizasyonunda ulaştı. 60'ta ceza sahasının sol çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına İsmail Temur geçti. İsmail'in ceza sahasına ortaladığı topu güzel bir vuruşla ağlara gönderen Özgür Yıldırım, takımını 1-0 öne geçirdi. 62'de ise farkı ikiye çıkaran gol geldi. Yine bir duran top organizasyonunda İsmail Temur'un ceza sahasına ortaladığı topu kafasıyla tamamlayan Yunus Kireş, durumu 2-0'a getirdi. Dk.75'te skoru 3-0'a getiren gol yine Yunus Kireş'ten geldi. Serkan'ın korner atışında iyi yükselerek pozisyonu kafayla tamamlayan Yunus, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken, Sarayönü Belediyespor sezon öncesi yaptığı üçüncü hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri