Sarayönü Belediye Serhattan vazgeçti

Bölgesel Amatör Ligde bu yıl 3. sezonunu geçirecek olan Sarayönü Belediyespor Ağustos ayının başında açtığı sezonun ardından çalışmalarına devam ediyor transfer çalışmalarını da sürdüren yeşil-siyahlı

Bölgesel Amatör Ligde bu yıl 3. sezonunu geçirecek olan Sarayönü Belediyespor Ağustos ayının başında açtığı sezonun ardından çalışmalarına devam ediyor transfer çalışmalarını da sürdüren yeşil-siyahlı ekip Serhat transferinden vazgeçti. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle Pozantıspor’un Bölgesel Amatör Lige çıkmasında büyük katkısı olan Serhat Yengel ile prensipte anlaşan temsilcimiz golcü oyuncunun her defasında çıkardığı pürüzlerden dolayı transferden vazgeçti. Sarayönü’ yönetimini gelme konusunda oyalayan genç oyuncu ile geçtiğimiz hafta içinde gelmesi gerekirken gelişini erteledi. Golcü oyuncunun verdiği tarihte yine gelmemesi üzerine yöneticiler ve antrenör Niyazi Kart, futbolcuya telefonla ulaşarak transferden vazgeçtiklerini iletti.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Ligde bu yıl 3. sezonunu geçirecek olan Sarayönü Belediyespor Ağustos ayının başında açtığı sezonun ardından çalışmalarına devam ediyor. Sezon açılışının Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı bayrama kadar olan bölümde çalışmalarını gece antrenmanlarıyla sürdüren Sarayönü Belediyespor, bayramın ardından çalışmalara hız kazandıracak. Çalışma programını yoğunlaştıran temsilcimiz günlük olarak yaptığı antrenmanlarla sezona hazırlıklarını sürdürürken, gerçekleştirilen son antrenmanda yapılan düz koşunun ardından, koordinasyon karakterli aerobik dayanıklılık çalışması yapıldı. Sonrasında onanan çift kale maçla antrenman tamamlandı. Bu yıl tek hedefi şampiyonluk olan temsilcimiz bayramdan sonra ise kampa girerek kondisyon yüklemesi yapacak.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri