Sarayönü Belediye büyük fırsat tepti

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor hafta sonu oynadığı maçta liderlik adına çok büyük fırsat tepti

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor hafta sonu oynadığı maçta liderlik adına çok büyük fırsat tepti. Sahasında Emirdağspor ile karşılaşan yeşil-siyahlı ekip sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. İlk yarıyı  1-0 önde kapatan ve bu yarıda 2 topu direkten dönen Sarayönü Belediyespor maçın 2. yarısında kalesinde 2 gol gördü. Son dakikalarla yediği golle yıkılan yeşil-siyahlı ekibi zirveyi Emirdağspor’a kaptırdı. Sarayönü ekibi bu maçı kazanmış olsaydı 10. hafta sonunda zirvede yer alacaktı.  Zorlu maçta 3 puanı alan Emirdağspor 23 puanla zirveye yerleşti. Sarayönü Belediyespor ise 20 puanda kalarak 4. sıraya geriledi. Sarayönü ekibi kendi sahasında oynadığı bu maçı kazanmış olsaydı 3. lig adına büyük bir avantaj sağlamış olacaktı. Sarayönü Belediyespor ilk devrenin son maçını deplasmanda Burdur Şekerspor’a karşı oynayacak.

 

SELÇUKLU VE BEYŞEHİR BELEDİYE PUANLARI PAYLAŞTI

 

Bu grupta mücadele eden diğer temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor hafta sonu Beyşehir’de karşı karşıya geldi. Gol sesi çıkmayan maçta temsilcilerimiz puanları paylaştı. Beyşehir Belediyespor puanını 6 yaparken Selçuklu Belediyespor ise 13 puana yükseldi. Selçuklu Belediyespor 7. sıraya gerilerken Beyşehir Belediyespor 11. sırada kalmaya devam etti.  BAL’da oynanan 10. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: , , , , , .

 

Ligde ilk devrenin son maçları ise hafta sonu oynanacak. Müsabakaların programı şu şekilde: , , , , ,

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri