Sarayönü Anamur önünde

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grup’ta bugün 14. hafta heyecanı yaşanacak
Sarayönü sahasında Anamur Belediye’yi ağırlarken, Çumra Aksaray’ı konuk edecek. Gençlerbirliği ise Niğde’de galibiyet arayacak
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup’ta heyecan bugün oynanacak 14. hafta maçları ile devam edecek. 6. Grupta zirve kovalayan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, bugün bir başka iddialı takım Anamur Belediyespor’u konuk edecek. Geçen hafta sahasında oynadığı derbi maçta temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la berabere kalarak büyük fırsat kaçıran yeşil-siyahlılar, Anamur’u yenerek yeniden umutlanmak istiyor. Sarayönü Belediyespor Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Bir beraberlikle dünyanın sonu gelmez. Lig devam ediyor. Sarayönü Belediyespor’u bu futbolcular iddialı yaptı, yukarıya taşıyacak olan da yine onlar. Hepsine sonuna kadar güveniyoruz. Anamur Belediyespor ile oynayacağımız maçın önemini biliyoruz. Daha dikkatli oynayıp kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımız endişeye kapılmasın, biz lig bitene kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Onlar da takımlarına ve oyuncularımıza güvensin” dedi.
Saat 13.30’da Sarayönü İlçe Stadında başlayacak olan Sarayönü Belediyespor-Anamur Belediyespor maçını Kocaeli Bölgesel hakemlerinden Alper Çetin yönetirken yardımcılıklarını ise Nihat Özgün ve Erhan Yalta yapacak. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı olan Kemal bugünkü maçta forma giyemezken, sakatlığı devam eden Nuri ile askerden dönen Serkan’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA GALİBİYET PEŞİNDE   
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grubun en formda takımı olan temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün sahasında oynayacağı 68 Yeni Aksarayspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Ligin en iyi takımı olduklarını söyleyen yeşil-kırmızılı takımın antrenörü Mümin Duru, “Daha önce söylediğim gibi, biz bu ligin en iyi takımıyız. İkinci yarının lideri olacağız. Hiçbir rakipten çekinmiyoruz. Aksaray maçı bizim ikinci yarıda oynayacağımız en zor maç. Bu maçı kazandığımız takdirde önümüz açık. Artık yenilgi diye bir şey kitabımızda yazmayacak. Çok eksiğimiz var ama, Aksaray’ı taraftarımız önünde yeneceğimize inanıyorum. Onların iddialı olmaları bizi ilgilendirmiyor. Daha önceki iddialı takımları nasıl dize getirdiysek, bugün de rakibimizi evine eli boş göndereceğiz” dedi.
Çumra İlçe Stadında saat 13.30’da başlayacak olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor-68 Yeni Aksarayspor maçını Sıtkı Emre Elitez, Ahmet Göçmen ve Erdem Kaçar hakem üçlüsü yönetecek. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı olan Ahmet ve sakatlığı süren Yalçın, bugün forma giyemeyecek.
GENÇLERBİRLİĞ SİFTAH ETMEK İSTİYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Gruptaki tek merkez takımı olan ve sezon başından bu yana şanssızlığını yenemeyip bir türlü galibiyetle tanışamayan Konya Gençlerbirliği bugün deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Çoğunluğu genç takım oyunculardan oluşan siyah-beyazlı takımın antrenörü İbrahim Özalp, “Lig henüz bitmiş değil. İşimiz oldukça zor görünüyor ama, çıkmadık canda her zaman umut vardır. Bir galibiyet alabilsek, inanıyorum ki her şey değişecek. Genç oyuncularımız maçlarda ellerinden geleni yapıyor, çok iyi oynuyorlar ama hala galibiyetimiz yok. Niğde karşısında şanssızlığımızı kırıp galip gelmek istiyoruz. Deplasman sahamız bundan sonra hiç fark etmez. Her maçımıza kazanmak için çıkacağız” dedi. Konya Gençlerbirliği’nin Niğde Belediyespor’la Niğde 5 Şubat Şehir Stadında oynayacağı maçı Adıyaman Bölgesel hakemlerinden Cemil Yardım yönetirken, yardımcılıklarını Hasan Özkaya ve Emrah Toktaş yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri