Sarayönü 3. Lige çok yakın

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya temsilcileri arasında en başarılı ekip olarak Sarayönü Belediyespor göze çarpıyor

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya temsilcileri arasında en başarılı ekip olarak Sarayönü Belediyespor göze çarpıyor. Ligde 2. sezonunu yaşayan yeşil-siyahlı ekip başarılı bir performans ortaya koyuyor. İlk sezonunda da başarılı olan Sarayönü Belediyespor 2. devrede düşüş yaşamış ve 3. Lige çıkamamıştı. Bu sezonda zirvenin 1 puan gerisinde yarışını sürdüren yeşil-siyahlı ekip kalan maçlarını kazanarak 3. Lige merhaba demek istiyor. Geride kalan haftada Manavgat Belediyespor’u 1-0 yenen Sarayönü Belediyespor 46 puanla 2. sırada haftayı tamamladı.

Bitime 2 hafta kalan ligde Yeşil-siyahlı ekip önümüzdeki hafta deplasmanda Emirdağspor ile karşı karşıya gelecek. Sarayönü Belediyespor son hafta ise Burdur Şekerspor ile karşılaşacak. Sarayönü Belediyespor’un 3. lig hedefinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini belirleyecek en önemli müsabaka deplasmanda bu hafta oynayacağı Emirdağspor maçı olacak. Emirdağspor geride kalan haftada deplasmanda Ispartaspor’a 2-1 yenilerek zirveyi bir başka Isparta takımı Emrespor’a kaptırdı. Emrespor gelecek hafta sahasında Kumluca Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  Isparta temsilcisi son hafta ise Beyşehir Belediye deplasmanına gelecek. 

SELÇUKLU FARKLI YENİLDİ

Grupta mücadele eden ve tek merkez takımı olan Selçuklu Belediyespor ilk sezonunda vasatın üzerine çıkamadı. 12 takımın mücadele ettiği ligde mavi-beyazlı takım 8. sırada yer alıyor. Selçuklu ekibi geride kalan haftada deplasmanda Kumluca Belediyespor’a 6-2 gibi farklı bir skorla yenildi. Mavi beyazlı ekip kalan maçlarını kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyor. Selçuklu Belediyespor grup maçlarını tamamladıktan sonra Amatör Küme Süper Grup 2.’si ile play-off müsabakası oynayacak. Bu maçı kazanan takım Bölgesel Amatör Ligde kaybeden takım ise Amatör Küme Süper Grupta yoluna devam edecek.

BEYŞEHİR PRESTİJ KAZANDI

Geçtiğimiz sezon Amatör Küme Süper Grup Şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Beyşehir Belediyespor ilk defa mücadele ettiği ligde başarılı olamadı. Beyşehir ekibi geçirdiği başarısız sezonun ardından Bölgesel Lige veda ederek Amatör Küme Süper Gruba geri döndü. Beyşehir Belediyespor kalan 2 maçında prestij mücadelesi verecek. Beyşehir ekibi geride kalan haftada Burdur Şekerspor’u yenerek uzun bir aradan sonra moral buldu.

BAL 7. Grupta 20. haftada oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve haftanın programı şu şekilde: Sarayönü Bld.-Manavgat Bld.: 1-0, Ispartaspor-Emirdağspor: 2-1, Beyşehir Bld.-Burdur Şeker: 2-0, Kumluca Bld.-Selçuklu Bld.6-2, Demre Bld.-Emrespor: 2-5, İhsaniye Bld.-Isparta İl Özel İdare: 1-3.21. hafta: 25 Mart Pazar: 14:00 Emirdağspor-Sarayönü Belediyespor, Burdur Şekerspor-Ispartaspor, Isparta Emrespor-Kumluca Belediyespor, Isparta İl Özel İdare-Demre Belediyespor, Manavgat Belediyespor-İhsaniye Belediyespor, Selçuklu Belediyespor-Beyşehir Belediyespor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri