Sarayönü 1 puanla yetindi: 2-2

BAL Ligi 6. grupta Konya takımları arasında tek gülen Konya Gençlerbirliği oldu. Sarayönü Belediyespor sahasında berabere kalırken Çumra ekibi ise haftayı puansız kapattı
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 16. hafta oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Konya Gençlerbirliği önceki gün oynanan karşılaşmada Akdeniz Belediyespor’u 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini almıştı. Dün oynanan karşılaşmalarda ise Sarayönü Belediyespor sahasında Karaman Gençlerbirliği ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise evinde Niğde Belediyespor’a2-0 yenildi.
Sarayönü İlçe Stadında oynanan karşılaşmada ilk golü konuk ekip buldu. Mücadelenin 21. dakikasında konuk takım oyuncusu Hüseyin Ardıç Karaman Gençlerbirliği’ni 1-0 öne geçirdi. Sarayönü Belediyespor  bu gole 39. dakikada Nuri ile cevap verdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda Sarayönü Belediyespor  galibiyet için rakip kaleye art ardına ataklar yaptı. Yeşil-siyahlı ekip bu atakların sonucunu 73. dakikada Tayyar ile aldı. Başarılı oyuncu attığı golle takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı.s ancak Sarayönü ekibinin galibiyet sevinci çok fazla sürmedi. Karaman Gençlerbirliği 4 dakika sonra Cihan Oğuzman takımına 2-2’lik beraberliği getiren golü kaydetti. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. Yeşil-siyahlı ekip aldığı bu beraberlikle haftayı 1 puanla kapattı. Sarayönü Belediyespor puanını da 26 yaptı.  Karşılaşma sonunda Sarayönü Belediyespor’lu taraftarlar karşılaşmanın hakemlerine büyük tepki gösterdi.
ÇUMRA SAHASINDA KAYBETTİ: 0-2
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Çatalhöyük Çumra Belediyespor sahasında oynadığı maçta Niğde Belediyespor’a 2-0 yenildi. Niğde ekibinin golleri Mustafa ve Faruk’tan geldi. Karşılaşmada iki de kırmızı kart çıktı. Ligde 16. hafta geride kalırken Konya takımları arasında haftayı puansız kapatan tek Konya ekibi Çatalhöyük Çumra Belediyespor oldu.  
 
STAD: Sarayönü İlçe
HAKEMLER: Adem Karakaya, Gökhan Özbulut, Harun Toplar
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR:  Erdi, Bahadır, Ali, A. Osman, Turan, Hüsamettin, Nuri(Mustafa), Serkan, Hakan, Tayyar, Aykut(Kemal)
KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ: İsmail, Serdar(İslam), Gökhan, Müslüm, Cavit, Hüseyin Kuşar(Mehmet), Mustafa, Hüseyin Ardıç, Cihan Kutan(Ali), Cihan Oğuzhan, Tevfik  
GOLLER: Dk 39 Nuri, 73 Tayyar (Sarayönü Belediyespor). Dk 21 Hüseyin Ardıç, 77 Cihan Oğuzhan( Karaman Gençlerbirliği)
 
STAD: Çumra İlçe
HAKEMLER: Murat Üstünol, Mehmet Durak, Harun Reşit Güngör
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA BELEDİYE SPOR: Mustafa, Özcan, Hasan, Doğuşhan, Sabit, Ahmet, Yiğit(Yalçın), Vahiyettin, M.Ali, Selim(İsmail), Murat(Muzaffer)
NİĞDE BELEDİYESPOR: Mevlüt, Yavuz, Alper, Serkan, Cemal, Fatih( Raşit), Ramazan(Şükrü), Faruk, Serdar, Mustafa( Gökhan)
GOLLER: Dk15 Mustafa, Dk 85 Faruk (Niğde Belediyespor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk 35 Özcan (Çumra), Dk 65 Cemal(Niğde)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri