Saraçoğlu Mahallesi hizmet bekliyor

Bir süre önce sorunlarını dile getirdiğimiz Saraçoğlu Mahallesi sakinlerini ziyaret eden MHP Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, İlçe Başkanı Tarık Taşçı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Saraçoğlu Mahallesinde vatandaşların sorunlarını d

Mahallelerinin hizmet yönünden sürekli ihmal edildiğini ifade eden vatandaşlar belediye yöneticilerine de tepkilerini dile getirirken tek istediklerinin insanca yaşayacak bir hizmet almak olduğunu söyledi.

Vatandaşlar bölgenin sorunları hakkında Kiraz’a bilgiler verirken bölge halkı olarak sadece seçim zamanı hatırlanmak istemediklerini ve adayların verdiği sözleri yerine getirmeleri gerektiğini ifade etti. İlyas Kiraz herkese eşit hizmet için göreve talip olduklarını dile getirerek kapılarının herkese açık olacağını kaydetti. Kiraz, “Belediye Başkanı seçilmemiz halinde seçim meydanlarında verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Karatay’ın modern kent görünümüne kavuşturulması için ekibimizle birlikte hazırladığımız projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri