Sapanca Özkum Sokağı Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Yerel kültür objeleri ve tarihinden anlatımlarla sokağın dokusunu sanatsal ve kültürel bir altyapıya hazırlayan Sapanca Belediyesi, Özkum Sokağına, Sapanca tanıtım ürünlerinin yer alacağı mekanları ye...

Yerel kültür objeleri ve tarihinden anlatımlarla sokağın dokusunu sanatsal ve kültürel bir altyapıya hazırlayan Sapanca Belediyesi, Özkum Sokağına, Sapanca tanıtım ürünlerinin yer alacağı mekanları yerleştirmeye başladı.

Sokağın kültür ve sanatsallığı hissettirdiği dokusuyla uyumlu bir şekilde, tanıtım ve satış imkanı oluşturacak dekoratif ve üstü kapalı reyonlar, sokaktaki ilgili yerlerine yerleştirildikten sonra mekanlar, kültür sanat insanlarına belediye meclis kararıyla belirlenen kriterlere göre tahsis edilecek. Sanat Sokağı da olarak adlandırılan Özkum Sokağında hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, reyonlarda Sapanca için tanıtıcı objeler ve işlerin olacağını, ilçe tanıtımının sokak sayesinde daha estetik düzeylere çıkarılacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri