Şanssız bir dönem

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü yarın oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Polat şanssız bir dönem yaşadıklarını ancak azimle hedefe yürüyeceklerini söyledi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sezonun 12. Hafta maçında yarındeplasmandaFenerbahçe ile karşılaşacak.

 Puan cetvelinde 4'lü averajla altıncı sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip yarın İstanbul'da averajla ikinci sırada bulanan Fenerbahçe Ülker'e konuk olacak. Aziz Bekir yönetiminde bu maçın hazırlıklarına başlayan Torku Konyaspor’da Troy De Vries'ın tedavisi sürüyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Polat Fenerbahçe Ülker ile deplasmanda oynanacak  maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Polat, şanssız bir dönem geçirdiklerinin altını çizerek, "Geride kalan 2 haftada şanssızlıklar yaşadık. Önce NSK Eskişehir Basket maçında sakatlanan ve en az 2 hafta daha bizimle birlikte olamayacağı kesinleşen Troy De Vries'ın yokluğu sonrasında ise antrenörümüz Aziz Bekir'in Anadolu Efes maçında cezası nedeniyle takımımızın başında yer almaması bizi etkiledi. Tüm bu dezavantajlarımıza rağmen basketbolumuzdan ve çalışma tempomuzdan ödün vermeden yolumuza inançlı bir şekilde devam ediyoruz. Üst üste 2 yenilgi almış olabiliriz ama şu anda averajla altıncı sıradayız ve bu zamana kadar sergilediğimiz mücadele ile bir çok kişi tarafından ligin en hem başarılı takımları arasında gösteriliyoruz hem de kulüp organizasyonumuz ile beğeni topluyoruz. Bize destek veren herkesin bu başarıda rolü var. Umarım sezon sonunda Play-Off heyecanını Konya'ya yaşatabiliriz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri