Şanlıurfa’da İstişare Ve Sinerji Toplantısı Düzenlendi

Şanlıurfa’da TÜMSİAD Şubesi tarafından istişare ve sinerji toplantısı düzenlendi.Toplantıya MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlı...

Şanlıurfa’da TÜMSİAD Şubesi tarafından istişare ve sinerji toplantısı düzenlendi.

Toplantıya MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfalı işadamları katıldı. Toplantıda, kentin ekonomisi tartışılırken son dönemlerde Türkiye’nin zorlu bir dönemden geçtiğini belirten TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, "Birlik ve beraberlik içersinde omuz omuza hareket ederek yatırımcıları huzur kenti olan Şanlıurfa’mıza davet ediyoruz "dedi. MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa ekonomisinin birlik ve beraberlik içerisinde üst noktalara taşıyacaklarının altını çizdi.

Şanlıurfa’ya yatırımcıların gelmesi için her türlü alt yapı olanağını sunmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Çiftçi, Şanlıurfa ekonomisinin de her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çekti.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ise, istişare toplantısına katılım gösteren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri