Şanlı: Hedefimiz yine 50-55 puan

Şanlı: Hedefimiz yine 50-55 puan

"Atiker Konyaspor tarihinde yaşanmamış başarıları yakaladık" diyerek sözlerine başlayan Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı, "Hedefimiz geçtiğimiz sezon 50-55 puan idi. Bir Başakşehir ya da Kasımpaşa'yı altımıza almayı düşündük. Sezona başlarken yönetimimizle teknik heyetin sezon öncesinde yaptığı toplantıda ki hedef bu yönde idi. Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor'un kötü bir sezon geçirmesi lig tablosunda bizi farklı yerlere getirdi. Galatasaray'ın Avrupa'da 1 yıl men cezası alması, bizim direkt olarak Avrupa'ya gitmemizi sağladı. Tabiri yerindeyse bedava bir tecrübe yaşamış olacağız" dedi

BU LİGİN ARGÜMANI OLMAK İSTİYORUZ

Abdullah Şanlı, "Osmanlıspor, lige erken başladı.İnşallah turu geçerler. Turu geçemezlerse, bunun sıkıntısını ligde yaşayacaklarını düşünüyorum.Avrupa'ya direkt olarak gitmemiz bizim için büyük bir avantaj. Önümüzde ki sene hedef yine 50-55 puan toplamak. Önümüzde ki sene yine en azından ilk 5 içerisinde olmak istiyoruz. Önümüzde ki senelerde bir Gençlerbirliği, Gaziantepspor gibi bu ligin değişmez argümanı olduğumuzu  göstermek istiyoruz.Bunu kanıtlayabilmemiz lazım" şeklinde görüş belirtti.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYORUZ

Önemli işlere imza attıklarını ifade eden Abdullah Şanlı şöyle konuştu :"Yönetim olarak sadece futbol açısından değil kulübün iyi yönetilmesi adına iyi işlere imza atıyoruz. Yapılamayan birçok şey yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Yaklaşık 2 sene önce Bursaspor'un tesislerini gezdim. Geldiğimde arkadaşlarıma orası bir süper market ise bizim tesisimizin bir mahalle bakkalı olduğunu aktardım. Bursaspor TV'nin stüdyoları Konya'da bile yok. Aşağı yukarı 200-300 personele maaş ödüyorlar. İnşallah bizim hedefimiz de Atiker Konyasporumuz'u o noktalara getirmek. Bunu hep beraber başaracağız."

OLMADI KEPENK KAPATIRIZ

"Store'de Fenerium dışında para kazanan yok" diyen Abdullah Şanlı, konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı: "Store olmadan önce başıboşluluk gitmiş oldu. Adette sıkıntımız olduğu için ürün yaptıramıyoruz. 50 bin 100 bin forma yaptırabilirsek storede fiyatlar daha aşağı düşecek. Storeye gittiğimiz geldiğimiz zaman sadece çay içiyoruz. Cebimize giren tek kuruş yok. Bütün gelirler kulübe gidiyor. Store için 400-500 milyar kendi cebimden para harcadım. Storeden aldığınız bir çakmak bir tşört kulübün kasasına gidiyor. Yaşatabildiğimiz kadar yaşatacağız. Olmazsa kepenk kapatacağız.Hep beraber inşallah güzel bir sezon geçirelim. Ben kuzey tribününde küfür duymak istemiyorum."

AHMET SÜTCÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri