Sanlav: Futbolla takdir topladık

Futbol Amatör Küme Süper Grubun başarılı ve genç kadroya sahip takımlarından Ereğlispor antrenörü Ertuğrul Sanlav da, diğer amatörler gibi sıkıntı içerisinde oldukların kaydetti.

Yeşil-beyazlı takımın son derece genç ve bir o kadar da başarılı bir kadroya sahip olduğunu belirten Sanlav, “Sezona başlarken büyük sıkıntı içerisindeydik. Diğer tüm amatör takımlar gibi, biz de maddi sıkıntıyı aşamadık ve alelacele toplanan bir takımla lige girdik. Daha sonra Ereğli Belediye Başkanı’nın sahiplenmesiyle ve yönetimin Ereğli Belediyesi’ne geçmesiyle beraber bir çıkış yakaladık ama geç oldu. Gruplara gitme başarısını gösteremesek de, sanırım oynadığımız futbolla takdir topladık. Yeni sezonda neler yapılabilir, nasıl bir hedef konabilir şimdilik hepsi meçhul. Serdar gibi, Mehmet gibi oyuncularımıza talipler var. Yönetimimiz bunları değerlendirip, en doğru kararı alacaktır” şeklinde konuştu.

Sanlav genç takımın ilk aşamada elenmesiyle ilgili olarak da, “İlk maçımızda, hakem hatalarının kurbanı olduk. Yenilince ikinci maçı kazansak bile umudumuz zaten tükenmişti. Rakiplerimiz çok büyük bütçelerle geldi, hepsi de büyük paralar harcayan takımlar. Artık hepsi geride kaldı. Şimdi geleceği düşünmek ve planlarımızı yapmak durumundayız. Ben inanıyorum ki, Ereğlispor en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Yönetimimiz arayış içerisinde, en iyisini yapmaya çalışıyor” dedi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri