Saniyelerle Yaşama Tutundu

Beşiktaş’ta kaldırımın üzerinde otururken bir anda kalkmaya karar veren esnaf Bayram Turan’ın oturduğu yerden birkaç saniye sonra freni patlayan otobüs geçti. Yaşadığı şoku hala üzerinden atamayan Turan, “Verilmiş sadakamız varmış.”...

Beşiktaş’ta kaldırımın üzerinde otururken bir anda kalkmaya karar veren esnaf Bayram Turan’ın oturduğu yerden birkaç saniye sonra freni patlayan otobüs geçti. Yaşadığı şoku hala üzerinden atamayan Turan, “Verilmiş sadakamız varmış.” dedi.

Olay dün öğle saatlerinde Barbaros Bulvarı’nda yaşandı. İlkokul öğrencilerini taşıyan korsan bir otobüs freni patlayınca, kaldırıma çıktı ve önündeki kamyonete çarparak durabildi. Öğrenciler kazanın şokunu yaşarken bir şok da, kazadan tam birkaç saniye önce o kaldırımda oturan esnaf Bayram Turan yaşadı. Bir iki saniye önce otobüsün geçtiği yerde oturan Turan, kalkmaya karar verdi. Kalktıktan birkaç saniye sonra oturduğu yerden otobüs geçti. Dünden bu yana yaşadığı şoku bir türlü üstünden atamayan Turan, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kaldırımın üstünde oturuyordum. Kalktım birkaç adım yürüdüm. Otobüs geldi, kaldırımın üstünden geçti. Arkama dönüp baktım şok oldum. İnsan canının değerini biraz daha iyi anlıyor. Farklı şeyler hissediyorsun yani. Biranda kalktım. Sanki birisi bana ‘kalk buradan yürü’ dedi sanki. Verilmiş sadakamız varmış. Dünden beri başım ağrıyor. Canı veren Allah o mutlaka alacak.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri