Sani Organizasyon'a tam not

Cihanbeyli'nin Yeniceoba Mahallesi'nde 4 yıl önce hizmet vermeye başlayan Sani Organizasyon, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

 "Siz hayal edin biz gerçekleştirelim" sloganıyla yola çıkan ve kendini sürekli yenileyen Sani Organizasyon, özel günlerde gerçekleştirdiği organizasyonlarla çiftlerden tam not alıyor. Faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Sani Organizasyon'un sahibi Sani Kart, "4 yıl önce Cihanbeyli ve Kulu bölgesinde hizmet vermeye başladık. Diğer ilçelere de hizmet veriyoruz. İyi bir ekip kurduk. Özel günlerde her detayın bir anlamı vardır. Çiftler hep o günü düşler. Düğün, nişan, kına geceleri, sünnet ve yıl dönümleri gibi özel anlara ev sahipliği yapacak mekan da çok önemlidir. Estetik ve zevki ön planda tutuyoruz. Işık ve ses sistemlerinde son teknolojiyi kullanıyoruz. Benzersiz düğün, nişan, sünnet organizasyonları yapıyoruz. Seçeneklerimiz oldukça fazla. Çiftler ya da aileler sadece hayal etsin biz gerçekleştirelim. Özel günlerde profesyonel ekibimiz ve benzersiz kalitemizle hizmet veriyoruz. Özel zamanlar güzel mekanlar ister" dedi.

SON TEKNOLOJİYİ KULLANIYORLAR

Sünnet ve düğün programlarıyla ilgili de bilgi veren Kart, sözlerini şöyle tamamladı: Çiftler ve ailelerin isteğine göre paket oluşturuyoruz. Sürekli kendimizi yeniliyoruz. En iyi teknolojiyi kullanıyoruz. En iyi nasıl hizmeti sunmak için gayret sarfediyoruz. Sünnet programlarımız şöyle: Sünnet yeri, arabası, geçiş yolu, görsel şov, bay-bayan misafir çadırı, balonlu alan süsleme, tek, iki ve üç çocuklu sünnet tahtarevalli, palyaço ve Adıyaman usülü bay-bayan folklor elbisesi. Düğün programımız ise şu şekilde: Limuzin, Woswos, 3 ayrı dans pisti, sahne, gelin yeri ve yolu, alan ışıklandırma, giydirmeli masa ve sandalye, ses sistemi, jeneratör, kokteyl masaları, anı kürsüsü, misafir çadırı, havai fişek, efekt makineleriyle görsel şov, sis makinesi, köpük makinesi, volkan, meşale, flash dilek balonu, let süsleme, folklor elbiseli garsonlar. Özel gününde organizasyon yapmak isteyenler facebook sayfamızdan bize ulaşabilir."

KERİM ATICI merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri