Şandır, Başbakan’ın Televizyondaki Gözyaşlarını Eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı televizyon programında Mısır’da Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed El-Bilteci’nin öldürülen kızına yazdığı mektubun okunduğu sırada ağlam.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı televizyon programında Mısır’da Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed El-Bilteci’nin öldürülen kızına yazdığı mektubun okunduğu sırada ağlamasını eleştirdi. Şandır, “Gözyaşı gibi insani bir değeri kullanarak insanlarımızı etkilemeye çalışmayı dürüst bulmuyorum.” dedi.

MHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret etti. Burada basın mensuplarının gündeme yönelik sorularını cevaplayan Şandır, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın bir televizyon kanalında Mısır’da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) liderlerinden Muhammed El-Bilteci’nin öldürülen kızı Esma’ya yazdığı mektubun okunması esnasında gözyaşlarına engel olamayışını değerlendirdi. Şandır, şunları söyledi: “Bazı duygular üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmuyoruz, ama insani bir tavırdır. Bir insan ölmüştür ve bu insanın babası bir kız çocuğunun babası gerçekten hepimizi duygulandıran bir mektup yazmıştır, ölüm şahadetinden sonra bundan duygulanmamak mümkün değildir. Başbakan'ın duygulanması gayet doğaldır. Ancak bunu böyle televizyon ekranlarında şova dönüştürmesini de doğru bulmuyoruz. Bazı televizyon kanalları artık onu AK Parti’nin bir propaganda aracı olarak kullanıyor. İnsanlarımızın duygularını istismar ederek gözyaşı gibi çok insani bir değeri kullanarak insanlarımızı etkilemeye çalışmasını dürüstçe de bulmuyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri