Şan’dan Passolig çağrısı

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan Balıkesirspor maçına sayılı günler kala yeşil beyazlı taraftarları Passolig almaya çağırdı. Şan yaklaşık 23 bin olan sayının daha da arttırılmasını istedi

Önceki gün bir alışveriş merkezinin açılışında konuşma yapan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, bütün Konyalıları Passolig Kartı almaları konusunda çağrıda bulundu. Şuan Konyaspor’un  Passolig Kart’ta Anadolu kulüpleri arasında lider konumda olduğunu hatırlatan Şan, “Galatasaray ve Beşiktaş’tan sonra en çok Passolig’i Konyaspor taraftarı aldı. Haftaya evimizde oynayacağımız Balıkesirspor maçına kadar Passolig Kart’ına başvurunun artmasını bekliyoruz. Şuan yaklaşık 22 bine yakın Passolig Kartı alındı. Bu sayıyı 50 bine çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Passolig Kart’a başvurunun da çok kolay olduğunu işaret eden Şan, internet üzerinden de kayıtların yapılabildiğine dikkat çekti.

MİLLİ OYUNCULAR BEKLENİYOR

Torku Konyaspor’da, ligin ikinci haftasında, içi sahada Balıkesirspor ile oynanacak maçın hazırlıkları devam ediyor.Ligin yeni ekibi Balıkesirspor’u 13 Eylül Cumartesi günü, yeni stadında konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, taraftarlarının desteğiyle karşılaşmayı kazanarak ilik galibiyetini almayı amaçlıyor.Torku Konyaspor’da, bu maç öncesi sakat olan ve tedavileri sürdürülen Hasan Kabze ve Özgür Özkaya ile Djalma Campos dışında eksik yok. Moral süper. Bu futbolculardan Hasan Kabze ve Özgür takımdan ayrı çalışmalara başlarken, Djalma Campos’un ise hafta içerisinde çalışmalarda yer alabileceği öğrenildi. Her üç futbolcunun da Balıkesir mazında oynamalarının zor olduğu bildirildi.

Torku Konyaspor’da, Ümit Milli takımda bulunan Ömer Ali ile birlikte Ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Hleb, Torje, Marica ve Belec’in hafta ortasında takıma katılabilecekleri açıklandı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri