Sanayispor Ars Park Sanayispor oldu

1984 yılında bir grup sanayi esnafı tarafından kurulan Konya Sanayispor Kulübü Derneği yeni bir yapılanma için start verdi.

1984 yılında bir grup sanayi esnafı tarafından kurulan Konya Sanayispor Kulübü Derneği yeni bir yapılanma için start verdi.  Sanayispor bu sezonda ise Konya’nın iş dünyasında yıldızı parlayan başarılı oyun parkları ve spor aletleri firması ARS PARK A.Ş. ile sponsorluk sözleşmesi imzalayarak yapılan olağanüstü genel kurul yaptı ve yeni yüzüyle spor camiasına giriş yaptı.  Ars Park Sanayispor futbolun yanı sıra, bu sezon basketbol büyük erkeklerde , bisiklet, atletizm, voleybol ve halter branşlarında yarışmalara katılmayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen olağanüstü genel kurulda ilk olarak Konya Sanayispor olan kulüp ismi Ars Park Sanayispor olarak değişti. Ars Park A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Arslan kulübün yeni başkanı olurken, toplam 9 kişiden oluşan yeni yönetim kurulundan eski yönetiminden sadece 3 kişi yer aldı. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Başkan Ersin Arslan, Başkan Yardımcısı İbrahim Karabacak, As Başkan Kamil Bulut, Genel Sekreter Ali Bircan, Muhasip Murat Çetin, Genel Kaptan Mustafa Yeniterzi, Reklam ve Sponsor Sorumlusu Durmuş Çelik, Sosyal İşler Sorumlusu Bekir Karakuş ve Alt Yapı Sorumlusu Mustafa Durak.
Ars Park Sanayispor Başkanı Ersin Arslan, Konya’da bu sezon sadece futbolda büyükler ve basketbolda büyük erkeklerde mücadele edeceklerini belirterek mart ayında başlayacak olan 2.Amatör Küme için 20-25 kişilik bir kadro oluşturduklarını ifade etti.  Antrenör olarak ise Ticaret Borsası Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni, antrenör Alparslan Işık ile anlaşarak idmanlara başladıklarını ve gelecek sezonda alt yapıya önem vererek çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri