'Sanayicilerimiz ile daha da büyüyeceğiz'

İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği geçtiğimiz gün, geleneksel olarak düzenlediği iftarını Gold Gorden Düğün ve Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KTO Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade, TÜRSAB Konya Şube Başkanı Kazım Yanar, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar sonrası kısa bir konuşma yapan İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Şahin, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftarımıza böyle büyük bir katılımın olduğunu görmek bizleri memnun ediyor. Konya sanayicileri ile daha da büyüyecektir. Bizler de bu derneği kurarken amacımız buydu. Sanayicimizi bir araya getirerek, eksiklikleri el birliği ile gidermek istedik. Bugün baktığımızda büyük bir yol katettiğimizi düşünüyorum. Bir daha Ramazan'a kavuştuğunuz için hepinizi tebrik ediyorum. Çünkü bir daha Ramazan'a kavuşmak için tebrik etmek gerekiyor. Çünkü Ramazan aynı zamanda arınma demektir" ifadelerini kullandı.

KONYA STK'LARI ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, "Ramazan ayı insanların manevi olarak eksikliklerinin giderildiği bir aydır. Ramazan-ı şerif Konya'da bir farklı idrak ediliyor. Vatandaşlarımız farklı bir çoşkuyu yaşıyor. Bu ibadet coşkusu, bu manevi coşku hiç eksilmesin. Cenab-ı Hakk nice Ramazan ayına, sağlık ve afiyet ile tekrar girmemizi nasip eylesin. Biz Konyalı STK'lar ile gurur duyuyoruz. Bin kişiye düşen STK sayısı en çok olan il Konya'dır. Batı ülkelerinde bu oranlar çok önemsenir. Her insan sosyal yapısı ölçülürken kaç STK'ya hizmet veriyor o ölçülür. Sosyal gelişmişlik düzeyi böyle tespit edilir. O nedenle STK'larımızın sayısı ne kadar fazla olursa şehrimiz ve ülkemiz açısından o kadar faydalı olurlar ve o kadar fazla hizmete vesile olurlar. Burada önemli olan her kuruluşumuz, kendi bağımsız adacıklarını oluşturmasın. Birlik ve beraberlik vurgusu yapsın ve diğer kuruluşlarla işbirliği içerisinde olsun. İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği de bu mantık ile çalışmalarına devam ediyor. Bugün de burada oda başkanlarını, işadamlarını ve siyasal parti temsilcilerini görüyorum. Bu tablo da inşallah bozulmasın, birliğimiz devam etsin" diye konuştu.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri