Sanayi esnafı kan bağışında bulundu

Türk Kızılayının Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor sloganıyla başlattığı1 Milyon İyi İnsan Aranıyor kampanyasına sanayi esnafı destek verdi.

Gönüllü kan bağışını artırmayı hedefleyen kampanyaya Anadolu Sanayi-Zafer Sanayi-Selçuk Sanayi-Tırsan Sanayi esnafı kan vererek destek oldu. Yaklaşık 100 civarında sanayici esnafı kan bağışında bulundu. Geçtiğimiz yıllarda da kan bağışında bulunan esnaf için gelecek iki hafta boyunca Cuma günleri devam edecek.

Anadolu Sanayi-Zafer Sanayi-Selçuk Sanayi-Tırsan Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İpek, “Kaynağı sadece insan olan kanın, yeterli derecede bulunamaması bizleri de üzüyor. Bu amaçla sanayici esnafımızla birlikte kan verme kampanyasına katılmayı kararlaştırdık. Sağlık açısından da kan vermenin iyi olduğunu biliyoruz. Hem sağlık bulmak, hem de kan bağışı yaparak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluyoruz. Sanayici esnafımızın bu kampanyaya ilgisi bizleri memnun etti. Daha önce de yaptığımız kan bağışını ileride de sürdürmeyi düşünüyoruz” dedi. Esnafın rahat bir şekilde kan vermesi için Kızılay yetkilileri ile birlikte her türlü ayrıntıyı düşündüklerine işaret eden Mehmet İpek, “Kampanya çerçevesinde önümüzdeki Cuma günü de kan vermeye devam edeceğiz” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri