Sanatçılardan Kadın Cinayetini Durdurmak İçin Videolu Çağrı

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, kadına yönelik şiddete dur demek için 25 Kasım'da yürüyüş düzenleyecek. Platform sesini duyurmak için ‘Kadın Hareketinin 5 Temel Talebi’ adında bir video yayınladı. Kadın sanatçılar videoda,...

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, kadına yönelik şiddete dur demek için 25 Kasım'da yürüyüş düzenleyecek. Platform sesini duyurmak için ‘Kadın Hareketinin 5 Temel Talebi’ adında bir video yayınladı. Kadın sanatçılar videoda, yetkililere kadın cinayetlerini durdurmak için çağrıda bulunuyor.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma gününde 5 ilde birden eylem yapacak. Platform yetkilileri seslerini duyurmak için hazırladıkları bir videoyla çağrıda bulunuyor. Videoda, kadınların 5 temel taleplerini duyurmak için Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray, Sinem Öztürk, Selin Demiratar ve Deniz Çakır'ın gibi sanatçılar çağrı yapıyor.

Ayrıca platform üyeleri 23 Kasım Pazar günü de saat 15.00’da Taksim Tünel'de buluşup Galatasaray Meydanı'na yürüyecek. Eylemde öldürülen kadınların aileleri, sanatçılar ve milletvekillerinin de yer alacağı bildirildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri