Sanatçı Ahmet Yenilmezden yardım çağrısı

Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez, vatandaşları Türk Kızılayı'nın Afrika'daki aç insanlar için başlattığı yardım kampanyasına katılmaya davet etti

Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez, vatandaşları Türk Kızılayı'nın Afrika'daki aç insanlar için başlattığı yardım kampanyasına katılmaya davet etti. Yenilmez, Karaman Aktekke Meydanı'nda Karaman Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan eğlenceleri programında bir meddah gösterisine katıldı. Gösteri başlamadan önce, alandakilere aç kimse olup olmadığını soran Yenilmez, Afrika'da milyonlarca insanın aç olduğunu belirtti. Yenilmez'in, herkesin cep telefonunu çıkararak Türk Kızılay'ının Afrika'da bulunan aç insanlar için başlattığı yardım kampanyaya destek vermesini istemesi üzerine, gösteriyi izleyen birçok kişi cep telefonlarından destek mesajı attı. Atılan destek mesajlarının ardından Kızılay'dan, Karaman'dan bir mesaj patlaması olduğuna dair bir not geldiği bildirildi.
Yenilmez yaptığı açıklamada, Afrika’daki aç insanlar için Türk Kızılayı'nın bir yardım kampanyası başlattığını hatırlattı. Herkesi kampanyaya destek vermeye çağıran Yenilmez, ''Lütfen, herkes cep telefonlarından bir kere sevgilisine mesaj atmasın. Evladına mesaj atmasın. 'Laf olsun' diye nerelere mesajlar atıyoruz. Türk Kızılay'ının Afrika'daki insanlar için başlatmış olduğu yardım kampanyasına herkes tüm cep telefonu operatörlerinden 2868'e boş mesaj atsınlar. Bir mesajla orada en az 10 kardeşimizin karnı doyuyor'' dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri